GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



[Κοινωνική προσφορά του προσωπικού των Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στο πλαίσιο των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους]

    Η Ελληνική Αστυνομία, εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, διοργάνωσε πανελλήνια εθελοντική συγκέντρωση ειδών και ...

 

 

Η Ελληνική Αστυνομία, εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, διοργάνωσε πανελλήνια εθελοντική συγκέντρωση ειδών και δώρων (τρόφιμα, είδη ένδυσης, παιχνίδια κ.α.), με σκοπό την ενίσχυση φορέων και ιδρυμάτων σε όλη την χώρα, στέλνοντας μήνυμα έμπρακτης αλληλεγγύης και συμπαράστασης σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Στο πλαίσιο αυτής της δράσης, τις μέρες των εορτών, το προσωπικό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ορεστιάδας, Αλεξανδρούπολης, Ροδόπης, Ξάνθης, Καβάλας και Δράμας συγκέντρωσε βοήθεια σε είδη, τα οποία προσφέρθηκαν σε ιδρύματα και φορείς της περιφέρειας μας.
 

Συγκεκριμένα:

  • Στη Ροδόπη, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Ταξίαρχος Πασχάλης Συριτούδης και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, Αστυνομικός Διευθυντής Μιχαήλ Σεβδυνίδης προσέφεραν τα είδη που συγκέντρωσε το προσωπικό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης στο Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Κομοτηνής.
  • Στην Ορεστιάδα, ο Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Χρήστος Αξής και αντιπροσωπία αστυνομικών προσέφεραν τα είδη που συγκέντρωσε το προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας στην Τράπεζα Αγάπης του Ιερού Ναού Αγίων Θεοδώρων Ορεστιάδας.
  • Στην Αλεξανδρούπολη, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, Αστυνομικός Διευθυντής Λάμπρος Τσιάρας και αντιπροσωπία αστυνομικών προσέφεραν τη βοήθεια που συγκέντρωσε το προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης στο  Παιδικό Χωριό SOS Θράκης.
  • Στην Ξάνθη, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, Αστυνομικός Διευθυντής Πασχάλης Γιώρης και αντιπροσωπία αστυνομικών προσέφεραν τα είδη που συγκέντρωσε το προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητρόπολης Ξάνθης και Περιθεωρίου.
  • Στην Καβάλα, αντιπροσωπία αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας προσέφεραν τα είδη που συγκέντρωσε το προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας στο Τραπέζι της Αγάπης της Ιεράς Μητρόπολης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου.
  • Στη Δράμα, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, Αστυνομικός Διευθυντής Αθανάσιος Σέρτης και αντιπροσωπία αστυνομικών προσέφεραν τα είδη που συγκέντρωσε το προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Δράμας και στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Δράμας.
Εκπρόσωποι των παραπάνω φορέων και ιδρυμάτων, εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες για την ευγενική αυτή προσφορά και ευχήθηκαν καλές γιορτές στις γυναίκες και τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας.

Για ακόμη μια φορά, πέρα από το συμβολικό χαρακτήρα της πρωτοβουλίας αυτής, αναδεικνύεται το κοινωνικό πρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας και η ευαισθητοποίηση του προσωπικού της.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια