GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ανησυχεί ο Σαρηγιάννης: Τον Μάρτιο πιθανώς να χρειαστούν σκληρά μέτρα

  Μιλώντας στην εκπομπή του OPEN TV, ο καθηγητής Σαρηγιάννης, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για την Αττική, λέγοντας πως “κοκκινίζει”, εν...

 

Μιλώντας στην εκπομπή του OPEN TV, ο καθηγητής Σαρηγιάννης, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για την Αττική, λέγοντας πως “κοκκινίζει”, ενώ ανέφερε πως για την εν λόγω εξέλιξη ευθύνεται και το άνοιγμα των καταστημάτων στο λιανεμπόριο.

Ο κ. Σαρηγιάννης ανέφερε πως, βάσει των προγνωστικών του μοντέλων, τέλη Φεβρουαρίου θα βρισκόμαστε περίπου στα 1.670 κρούσματα κορονοϊού ημερησίως, ενώ τόνισε πως υπάρχει η πιθανότητα μέσα Μαρτίου να χρειαστούν “σκληρά μέτρα”. “Χρειάζεται πολύ καλύτερη επιτήρηση… Πρώτα θα πιεστεί το Σύστημα Υγείας”, δήλωσε.

«Η Αττική κοκκινίζει σιγά-σιγά. Αυτό οφείλεται και στο άνοιγμα του λιανεμπορίου”, σημείωσε ο καθηγητής αναφορικά με την επιδημιολογική κατάσταση στην Αττική, τονίζοντας πως «η κινητικότητα αυξήθηκε 10% – 20%». Παράλληλα, δήλωσε πως η αύξηση αυτής της κινητικότητας τον ανησυχεί “περισσότερο από τις ουρές έξω από τα καταστήματα”. 

Τέλος, επανέλαβε πως θα πρέπει στα Μέσα Μεταφοράς να μπει ένα σύστημα καθαρισμού του αέρα.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια