GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



[Κύπελλο Ελλάδας: Την Τρίτη (5/1) μέσω live streaming η κλήρωση]

  Η δράση επιστρέφει στο Κύπελλο Ελλάδας, με την κλήρωση της επόμενης φάσης να διεξάγεται την Τρίτη (5/1) στις 13:30 στα γραφεία της ΕΠΟ. Στ...

 

Η δράση επιστρέφει στο Κύπελλο Ελλάδας, με την κλήρωση της επόμενης φάσης να διεξάγεται την Τρίτη (5/1) στις 13:30 στα γραφεία της ΕΠΟ. Στην κλήρωση θα συμμετέχουν, όπως αποφασίστηκε από την Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας, οι 12 ομάδες της Super League 2 και οι οκτώ της Super League, εκτός δηλαδή από την περσινή πρώτη εξάδα.

Η κλήρωση θα μεταδοθεί μέσω live streaming, ενώ τα παιχνίδια της φάσης αυτής θα είναι μονά αναμένεται να διεξαχθούν την ερχόμενη εβδομάδα, 13 και 14 Ιανουαρίου.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η κλήρωση της επόμενη φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος περιόδου 2020-2021, θα διεξαχθεί την Τρίτη 05.01.2021 και ώρα 13.30 στα γραφεία της ΕΠΟ, στο Πάρκο Γουδή, χωρίς παρουσία κοινού και δημοσιογράφων λόγω των έκτακτων μέτρων που ισχύουν για τη διασπορά του covid-19.

Η διαδικασία της κλήρωσης θα καλυφθεί σε απευθείας μετάδοση μέσω livestreaming από την ιστοσελίδα της ΕΠΟ www.epo.gr, ενώ τα αποτελέσματα της κλήρωσης και το επίσημο πρόγραμμα των αγώνων θα αναρτηθούν αμέσως μετά στην ιστοσελίδα της Ε.Π.Ο.».



 

Δεν υπάρχουν σχόλια