GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


[45 τάμπλετ παρέδωσαν εχθές ο Δήμαρχος Ξάνθης Εμμανουήλ Τσέπελης και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Μπεκήρ Ογλού Σουά στη Διευθύντρια της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, για μαθητές ασθενών οικονομικά οικογενειών]

Τη Διευθύντρια της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Εύη Στυλιανίδου υποδέχθηκε εχθές στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ξάνθης Εμμανουήλ Τσέπελης όπου μαζί ...

Τη Διευθύντρια της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Εύη Στυλιανίδου υποδέχθηκε εχθές στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ξάνθης Εμμανουήλ Τσέπελης όπου μαζί με τον αρμόδιο σε θέματα Παιδείας Αντιδήμαρχο Μπεκήρ Ογλού Σουά, παρέδωσαν 45 τάμπλετ προκειμένου αυτά να διατεθούν σε μαθητές ασθενών οικονομικά οικογενειών.

Πρόκειται για  μία από τις πολλές κοινωνικές δράσεις τις οποίες έχει πραγματοποιήσει καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας η Διοίκηση Τσέπελη και για την οποία υπήρξε η αμέριστη συμπαράσταση όλων των δημοτικών συμβούλων, οι οποίοι ψήφισαν και συμφώνησαν για το θέμα αυτό σε συνεδρίαση του οργάνου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Δήμος Ξάνθης καλύπτει το τελευταίο διάστημα περισσότερες από 300 internet-ικές συνδέσεις μαθητών οι οποίοι λόγω οικονομικής δυσχέρειας δεν είχαν τη δυνατότητα αυτή.





 

Δεν υπάρχουν σχόλια