GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


[Το τραγικό λάθος της ΕΡΤ3 με το σήμα της Ξάνθης που προκάλεσε αντιδράσεις λόγω... Τουρκίας!]

Το πρωτάθλημα της SuperLeague 2, έπειτα από αρκετές διεργασίες και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα απραξίας επέστρεψε αλλά μαζί του επέστρεψαν...

Το πρωτάθλημα της SuperLeague 2, έπειτα από αρκετές διεργασίες και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα απραξίας επέστρεψε αλλά μαζί του επέστρεψαν και τα ευτράπελα.
Απόδειξη για αυτό; Ένα λάθος που έκανε η δημόσια τηλεόραση κατά την προαναγγελία της  επικείμενης αναμέτρησης της Ξάνθης με τη Δόξα Δράμας, όπως σημειώνει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα, dikografies.

Αναλυτικά το dikografies, αναφέρει: Η Δημόσια Τηλεόραση σιτίζεται από τους Έλληνες φορολογούμενους πολίτες. Όμως δεν τους δείχνει κανέναν σεβασμό. Η φωτογραφία που δημοσιεύουν οι "Δικογραφίες" είναι από την επίσημη προαναγγελία της ΕΡΤ3 για τη μετάδοση ενός ποδοσφαιρικού αγώνα του πρωταθλήματος της Super League 2. 

Αντί του ΑΟ Ξάνθης αναφέρουν την ΑΕ Ξάνθης, η οποία είναι η πρώην Τουρκική Ένωση Ξάνθης. Οι ανιστόρητοι της ΕΡΤ δεν παρατήρησαν το σήμα της ομάδας που είναι το βαμμένο στα χρώματα της Τουρκίας ρολόι και το οποίο δείχνει την ώρα του θανάτου του Κεμάλ;




 

Δεν υπάρχουν σχόλια