GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


[Εμβολιάζονται την Τρίτη 26/1 στη Ξάνθη τρόφιμοι - προσωπικό και στα δυο Γηροκομεία της πόλης!]

  "Αγαπήθηκε σε όλη την Ελλάδα το φανταστικό ημερολόγιο του Γηροκομείου Ξάνθης Η ΑΓΑΠΗ 2021!!!

 

"Αγαπήθηκε σε όλη την Ελλάδα το φανταστικό ημερολόγιο του Γηροκομείου Ξάνθης Η ΑΓΑΠΗ 2021!!!

Την Τρίτη 26 Ιανουαρίου θα ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ απο συνεργείο του  ΕΟΔΥ 105 άτομα στο Γηροκομείο Ξάνθης η "ΑΓΑΠΗ" με πρώτον τον ίδιο τον Πρόεδρο Γιάννη Παπαχρόνη προκειμένου να πειστούν όσο τον δυνατόν περισσότεροι πολίτες να εμβολιαστούν και σε αυτά θα συμπεριλαμβάνονται φυσικά οι τρόφιμοι και το προσωπικό του ιδρύματος και 50 άτομα στο Γηροκομείο της Μητρόπολης.

Οι εμβολιασμοί θα ξεκινήσουν το πρωϊ της Τρίτης.
Το Next tv επικοινώνησε με τον Πρόεδρο του Γηροκομείου Ξάνθης Γιάννη Παπαχρόνη αν μπορεί με κάποια στιγμιότυπα να καλύψει τηλεοπτικά τους εμβολιασμούς, ωστόσο το επικοινωνιακό μέρος λόγω της κατάστασης που επικρατεί, θα καλύψει με φωτογραφικό υλικό η Φιφή Χατζηστόϊκου λαο στη συνέχεια θα το μοιράσει στα ΜΜΕ.


Φιφή, που δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό της για την μεγάλη  ανταπόκριση που είχε το φετινό ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ του Γηροκομείου για το 2021 όχι μόνο στη Ξάνθη αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Ήδη μάλιστα τουλάχιστον 600 ημερολόγια έχουν ήδη διανεμηθεί σε φίλους του Γηροκομείου Ξάνθης. Την Τρίτη λοιπόν τα σπουδαία για τα δυο γηροκομεία της Ξάνθης που εν μέσω πανδημίας στάθηκαν όρθια και συνεχίζουν το σημαντικό κοινωνικό τους έργο στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης. 



Δεν υπάρχουν σχόλια