GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


[ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 19/1 ΣΤΟ «Μ»: ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ 11.904,00 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΨΩΜΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΣΕΠΕΛΗ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΦΑΝΟΥΡΑΚΗ!]

    Ζητώ κατ’ αρχή συγνώμη γιατί στον «τόμο» των δεκάδων απευθείας αναθέσεων που έδωσε ο Φανουράκης από 1/2/2020 που η παρέα Τσέπελη ανέλαβ...

 

 

Ζητώ κατ’ αρχή συγνώμη γιατί στον «τόμο» των δεκάδων απευθείας αναθέσεων που έδωσε ο Φανουράκης από 1/2/2020 που η παρέα Τσέπελη ανέλαβε το Δήμο Ξάνθης, ΞΕΧΑΣΑ αυτή που αφορά την εταιρεία στην οποία ήταν μέλος η κυρία Σοφία Ψωμά (και θα επιστρέψει φυσικά όταν ολοκληρωθεί η καριέρα της στη θέση της γεν. γραμματέας του Δήμου Ξάνθης»

-Τι αφορούσε αυτή; Ενώ για παράδειγμα ακόμη και η κυρία Αριστέα Αλατά έχει προσληφθεί ως ....λογίστρια στο Δήμο Ξάνθης, η εταιρεία της κυρίας Σοφία Ψωμά για την υποστήριξη των ....λογιστικών υπηρεσιών στο Δήμο Ξάνθης (σ.σ. Ποιες είναι αυτές κυρία Σπανού....), πήρε με εντολή του Τσέπελη ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ 11.904 ευρώ!!!

 
-Κάποιοι ΠΕΙΝΑΝΕ και κάποιες ζουν μέσα στη...χλιδή και το χρήμα; Μα ότι έχουν την αμέριστη στοργή και αγάπη του κυρίου Τσέπελη!

Την Τρίτη 19/1/2021 λοιπόν τα νεώτερα…!


 


Δεν υπάρχουν σχόλια