GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



[ΑΟ ΞΑΝΘΗ – ΙΩΝΙΚΟΣ 1-0]

  Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της SL2 πανηγύρισε ο ΑΟ Ξάνθης που επικράτησε με 1-0 επί του Ιωνικού στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής. Η...

 

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της SL2 πανηγύρισε ο ΑΟ Ξάνθης που επικράτησε με 1-0 επί του Ιωνικού στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής. Η εντός έδρας πρεμιέρα της ομάδας του Τόνι Πόποβιτς ήταν αποτελεσματική, με την Ξανθιώτικη ομάδα να σκοράρει στην αναμέτρηση της Τετάρτης (20/1) με τον Καπνίδη στις καθυστερήσεις, φτάνοντας στην επιτυχία και τους 4 πόντους στην βαθμολογική κατάταξη.

Στο 6′ το πλασέ του Τάτου μπλόκαρε ο Αναγνωστόπουλος ενώ στο 21′ ο Θανάσης Παπάζογλου απείλησε με κεφαλιά που πέρασε λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι των φιλοξενούμενων μετά τη σέντρα του Έμπερτ. Ο Ιωνικός στο 24′ απείλησε με σουτ με τη μπάλα να περνά κόρνερ και στο 27′ με άστοχη κεφαλιά του Κύργια. Στο 33′ ο Τάτος έκανε το σουτ έξω από την περιοχή που όμως δεν βρήκε στόχο όπως και στο 39′ με το διαγώνιο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Στο 44′ άστοχο ήταν και το σουτ του Δημούτσου. Στο 45′ + 5′ ο Μάναλης έκανε την κεφαλιά που πέρασε άουτ.

Στο 54′ το σουτ του Έμπερτ κόντραρε και κατέληξε κόρνερ ενώ άστοχο ήταν το σουτ από πλάγια του Τιεντσέ. Στο 69′ ο Στάθης έκανε τη σέντρα και ο Παπάζογλου την κεφαλιά που πέρασε λίγο άουτ ενώ στο 70′ ο Μπέντο τραυματίστηκε και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο τετ α τετ που απέκρουσε με τον Μάναλη. Στο 94′ ο Δημούτσος κέρδισε φάουλ που το εκτέλεσε ο Έμπερτ πάνω στο τείχος. Στο 97′ ο Καπνίδης από κοντά εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Γκαρσία και με κοντινό σουτ έκανε το 1-0.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μελέτιος Γιουματζίδης (ΕΠΣ Πέλλας), με α’ βοηθό τον Νικόλαο Σάββα (ΕΠΣ Σερρών), β’ βοηθό τον Θανάση Δέλλιο (ΕΠΣ Πέλλας) και 4ο διαιτητή τον Κωνσταντίνο Πουλικίδη (ΕΠΣ Δράμας).

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Tony Popovic):Μπέντο, Τσαμούρης (77′ Γκαρσία), Τζούρμαν, Στάθης, Βέρκερ, Θυμιάνης, Δημούτσος, Σιατραβάνης (77′ Μυστακίδης), Τάτος, Έμπερτ, Παπάζογλου Θ. (84′ Καπνίδης).

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός):Αναγνωστόπουλος, Ομάρ, Μουστάκης, Κύργιας, Φουρλάνος, Κόρμπος (11′ λ.τρ Τιεντσέ), Γκοτσούλιας, Μπρίτο (57′ Ματσούκας), Μάναλης (84′ Γκούρζιντερ), Ρόλε, Κάστρο.
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια