GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


[Η ΟΜΑΔΑ KATHARI XANTHI κάνει τη ρήξη: Καθαρίσαμε εθελοντικά το Κολυμβητήριο και βρήκαμε... πεταμένα Κύπελλα και δελτία αθλητών! (φώτο)]

Αυτή τη φορά η ΟΜΑΔΑ KATHARI XANTHI έκανε τη ρήξη: Καθάρισε εθελοντικά το Δημοτικό Κολυμβητήριο και βρήκε ...πεταμένα Κύπελλα του ΚΟΞ αλλ...

Αυτή τη φορά η ΟΜΑΔΑ KATHARI XANTHI έκανε τη ρήξη: Καθάρισε εθελοντικά το Δημοτικό Κολυμβητήριο και βρήκε ...πεταμένα Κύπελλα του ΚΟΞ αλλά και δελτία αθλητών κλπ γνωστοποιώντας την πλήρη αδιαφορία του Δήμαρχου και της "παρέας" του που για μια ακόμη φορά αποδεικνύονται ιδανικοί αλλά μόνο για...."σαλτανάτια"!!!

 

Διαβάστε την αποκάλυψή της ομάδας στο fb:
Στα πλαίσια αθλητικής άσκησης με άλλους συναθλούμενους, πραγματοποιήθηκε εθελοντικός καθαρισμός, στο skate-park και εντός του κολυμβητηρίου. Παρόλο που είχε γίνει πάλι στο παρελθόν, κάποιοι προτιμούν να χαλούν την καθαρή εικόνα! Η κατάσταση άκρως απογοητευτική! Εντός του κολυμβητηρίου, βρέθηκαν πεταμένα αντικείμενα ανεκτίμητης αξίας του ΚΟΞ, όπως κύπελλα, δελτία αθλητών κτλ. Είναι κρίμα τόση αδιαφορία.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ οτι πριν λίγες μέρες η δημοτική παράταξη ΠΟΛΙΤΕΣ για την Ξάνθη, έδωσε  στη δημοσιότητα  πλήθος φωτογραφιών για νέους βανδαλισμούς στο δημοτικό κολυμβητήριο που πληρώνουν φυσικά οι δημότες!!! Εισαγγελέας; Επιθεωρητές δημόσιας διοίκησης για την αδιαφορία φύλαξης του συγκεκριμένου χώρου.

Χαρακτηριστική άλλωστε ήταν και η ανάρτηση του επικεφαλής της παράταξης Γιώργου Χατζηθεοδώρου που σχολίασε ως εξής τους βανδαλισμούς:

Γιώργος Χατζηθεοδώρου
12 Δεκεμβρίου στις 8:24 μ.μ.  ·

Αυτό είναι σήμερα το κολυμβητήριο Ξάνθης κι ο χώρος γύρω από αυτό. Χιλιάδες ευρώ ακόμα και στο νέο Τεχνικό Πρόγραμμα 2021 του Δήμου !
Θα ταν έτοιμο το Μάρτη του 2020!
Ποιος έχει την ευθύνη;
Αυτή είναι η εικόνα της πόλης μας, αυτή είναι η εικόνα της Δημοτικής Αρχής.
Αυτό είναι που μας αξίζει






 

Δεν υπάρχουν σχόλια