GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Businessbook

Breaking News:

latest

[«Ψευτομουφτής» για… κλάματα! Από τον Γκιουλέν, οπαδός του Ερντογάν! Αρκεί να πέφτει το…χρήμα! Αυτός είναι ο Μετέ!]

Τι κάνει ο Μετέ για να δικαιολογήσει τον «ΜΙΣΘΟ» του! Την ώρα που στη γειτονική μας χώρα  με την υποτίμηση της λίρας ο λαός πεινάει και οι ε...

Τι κάνει ο Μετέ για να δικαιολογήσει τον «ΜΙΣΘΟ» του! Την ώρα που στη γειτονική μας χώρα  με την υποτίμηση της λίρας ο λαός πεινάει και οι εδώ «Ψευτο-ιμάμηδες» μένουν 5 και 6 μήνες απλήρωτοι, αυτός «γλύφει» Τουρκία  «κατασκευάζοντας» προβοκάτσιες και παραμύθια της… Χαλιμάς! Ποιός; Αυτός που στις δόξες του, "υμνούσε" τον Γκιουλέν!

Υπάρχει η ισχυρή Τουρκία δεν φοβόμαστε λέει ο Ψευτομουφτής Ξάνθης! Ναι η Τουρκία είναι ισχυρή χώρα Πομάκε κύριε Μετέ, μόνο που και τον...Μεντερές ΤΟΥΡΚΟΙ τον... κρέμασαν!!

Τι κάνει ο κακομοίρης κολλητός του πρώην Τούρκου Πρόξενου Κομοτηνής Αλή Ριζά Ακιντζί,  "Ψευτομουφτής" Ξάνθης Αμέτ Μετέ (Πομακικής καταγωγής) για να δικαιολογήσει τον ... «ΜΙΣΘΟ» του!; Και τον λέμε κακομοίρη, διότι με την ίδια θέρμη που σήμερα ο συγκεκριμένος κύριος υπερασπίζει τον Ερντογάν, υπεράσπιζε επί έτη και τον Γκιουλέν όταν ήταν στα πράγματα κι έστελνε μπόλικο χρήμα στα Ιεροσπουδαστήριά και τους «Ψευτοιμάμηδες» του και παράλληλα το έπαιζε κολλητός του στη συνέχεια του πρώην Τούρκου Πρόξενου Κομοτηνής Αλή  Ριζά Ακιντζί!!! Που έφυγε...νύχτα!!! Μετά το πραξικόπημα του Στρατού...

 

Ποιος μπορεί δηλαδή να ξεχάσει Αμέτ Μετέ, πονηρέ Πομάκε που τώρα το «παίζεις»... «Ερντογανικός» σαν κάποιους άλλους πολιτικούς της μειονότητας που ήταν παλιά .... ιμάμηδες του Σινίκογλου και τώρα φωτογραφίζονται μαζί σου, τι ΧΡΗΜΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ από τον Γκιουλέν και πως στο σπίτι σου και στο γραφείο σου ξημεροβραδιάζονταν ο πρώην Τούρκος Πρόξενος Κομοτηνής Αλή Ριζά Ακιντζί;;;
Αλλά και ποιος μπορεί να ξεχάσει παραδόπιστε «Ψευτομουφτή Ξάνθης» Αμέτ Μετέ, τη στάση σου για τον Ερντογάν,  όταν πήγε ο Στρατός να  τον «ρίξει»....

Πρώτα περίμενες πονηρέ Πομάκε  Αμέτ Μετέ να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να δεις ποιος θα επικρατήσει στη γείτονα χώρα, ο Ερντογάν δηλαδή ή οι στρατιωτικοί και μετά από μέρες «θυμήθηκες» να κάνεις ότι κάνεις…

Και με ποιο απλά λόγια... Μετέ, ένας «Ψευτομουφτής» για... κλάματα είσαι! Σινίκογλου Νο 2 δηλαδή που για να «δικαιολογήσεις» τον «ΜΙΣΘΟ» σου, προσπαθείς να ανακαλύψεις...»φαντάσματα»

Προκειμένου την ώρα που στη γειτονική μας χώρα  με την υποτίμηση της λίρας ο λαός πεινάει και οι εδώ «Ψευτοιμάμηδες» μένουν 5 και 6 μήνες απλήρωτοι, εσύ «γλύφεις» την Τουρκία  «κατασκευάζοντας» προβοκάτσιες και παραμύθια της… Χαλιμάς, βγαίνοντας και κάνοντας δηλώσεις τύπου, «υπάρχει η ισχυρή Τουρκία δεν φοβόμαστε»!

- Ναι η Τουρκία είναι ισχυρή κύριε Μετέ, μόνο που και τον...Μεντερές ΤΟΥΡΚΟΙ τον ....κρέμασαν!!

Γιατί τα γράφω όλα αυτά; Μα γιατί ο «Ψευτομουφτής» Ξάνθης έκανε τις παρακάτω δηλώσεις στην ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Γενί Σαφάκ αραδιάζοντας ως συνήθως ΨΕΜΑΤΑ ...ΨΕΜΑΤΑ και  γελοία σενάρια!

(Σ.Σ. Υπενθυμίζω ότι ο Τούρκος πρωθυπουργός  κρεμάστηκε μαζί με δύο υπουργούς του Αντνάν Μεντερές, ως υποκινητής των Σεπτεμβριανών σε βάρος των Ελλήνων στην Κωνσταντινούπολη...!) 

 

ΟΛΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΟΠΑΔΟΥ ΤΟΥ ΓΚΙΟΥΛΕΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΕΝΙΚΑ ΣΑΦΑΚ

Ψευδομουφτής Μέτε : «Υπάρχει η ισχυρή Τουρκία, δεν φοβόμαστε»…

Ο μουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε που δέχθηκε απειλή θανάτου στην δυτική Θράκη, είπε πως μια ζωή αγωνίζεται ενάντια στον ελληνικό ρατσισμό. Είπε: «Ακόμη και όταν κάνουμε χρήση των νόμιμων δικαιωμάτων μας, δεχόμαστε ρατσιστικές επιθέσεις. Μας απειλούν, αυτό μία ζωή είναι έτσι. Η μητέρα πατρίδα μας στήριξε. Είναι σαφές και ξεκάθαρο πως εδώ δεν είμαστε μόνοι».

Ο μουφτής Ξάνθης εστίασε στον κλιμακούμενο ρατσισμό στην Ελλάδα. Ο Μέτε περιέγραψε πως επί μία ζωή υπόκειται στον ρατσισμό. Ο Μετε είπε πως “Είναι σαφές και ξεκάθαρο πως εδώ δεν είμαστε μόνοι”. Ο Μέτε που στο ασανσέρ της πολυκατοικίας όπου βρίσκεται το σπίτι του γράφτηκαν απειλές θανάτου, μίλησε στην εφημερίδα Γενί Σαφάκ.

10 ΛΕΠΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΣΗ

Ο Μέτε ανέφερε πως υπάρχει παρελθόν πριν από την επίθεση και δήλωσε: Το 2016 στο χωριό Γκιοκτσεπινάρ (σχ. μεταφρ.: εννοεί την Γλαύκη) ένας στρατιώτης πνίγηκε στην θάλασσα. Αργότερα η οικογένεια του, μας κάλεσε στην κηδεία. Το κράτος εκεί γέμισε το μέρος με τον μουφτή τους, τους στρατιώτες και τα στελέχη των υπηρεσιών Πληροφοριών και θέλησαν να προκαλέσουν επεισόδια. Αλλά ο δήμαρχος και ο ιμάμης εκεί δεν το επέτρεψαν αυτό. Αυτά τα σχέδια τα χάλασαν, τα διέλυσαν. Μία γυναίκα-μέλος της ρατσιστικής Χρυσής Αυγής, έσκισε την σημαία και προκάλεσε τους ανθρώπους με συνθήματα του τύπου «Που είναι το κράτος; Που είναι το έθνος;». Εμείς είπαμε πως αυτά ήταν ψεύτικες ειδήσεις. Μαζί με εκείνη την γυναίκα μήνυσα και την εφημερίδα. Την Παρασκευή ήρθε επίδοση δικαστικού εγγράφου στο σπίτι. 10 λεπτά μετά από την επίδοση, γράφτηκε εκείνη η φράση με την υπογραφή της ρατσιστικής Χρυσής Αυγής, στο ασανσέρ της πολυκατοικίας. Ο Μέτε είπε πως ήταν σαν να έγραφαν πως «Αφού κάνατε μήνυση, εμείς είμαστε εδώ» και πρόσθεσε πως «Είναι σαφές πως πίσω από το γεγονός είναι η δίκη. Είναι σαφές πως το έκανε Έλληνας, η φράση είναι καλή και λογοτεχνικά γραμμένη, αυτό είναι κάτι που θα το έκανε ένας Έλληνας. Αυτή η επίθεση επειδή έμεινε ατιμώρητη, ενθαρρύνει και τους άλλους ρατσιστές».

ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ
Ο Μετε περιγράφει πως ακόμη και όταν κάνει χρήση των νόμιμων δικαιωμάτων του, δέχεται ρατσιστικές επιθέσεις και λέει: «Εμείς δεν φοβόμαστε από αυτά. Εμείς βρισκόμαστε στην πατρίδα μας. Είμαστε στα εδάφη που γεννήθηκαν οι παππούδες μας. Στα εδάφη όπου θα πεθάνουμε και θα θαφτούμε. Για αυτό δεν χρειάζεται κανένας τέτοιος ρατσισμός. Με τον ρατσισμό προκαλούν ανησυχία μεταξύ των ανθρώπων. Χορτάσαμε πια από αυτά. Στην πατρίδα μας, εργαζόμαστε για να υπηρετήσουμε την ανθρωπότητα».

Η ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ
Ο Μετε λέει πως όταν υπάρχει ένταση μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας, τον τζερεμέ τον πληρώνει η μειονότητα και αναφέρει: «Βρισκόμαστε αντιμέτωποι και με ρατσισμό και με αντιτουρκισμό. Αν υπήρχε η παλιά Τουρκία, δεν θα στήριζε τους εδώ Τούρκους, αλλά τώρα επειδή υπάρχει η ισχυρή Τουρκία, μας στηρίζει και δεν φοβόμαστε. Ο Αλλάχ να μην δώσει να βλαφτεί η μητέρα πατρίδα. Είναι σαφές και ξεκάθαρο πως εδώ δεν είμαστε μόνοι».


 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εγγραφή στο newsletter