GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


[Ευχαριστήριο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Σερρών προς τον Υπουργό Άμυνας]

  Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Σερρών (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Σ.) επιθυμεί να ευχαριστήσει δημοσίως τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Παναγιω...

 

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Σερρών (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Σ.) επιθυμεί να ευχαριστήσει δημοσίως τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Παναγιωτόπουλο Νικόλαο διότι σε δύο προτάσεις του Σωματείου, που έθεσε με ερωτήματα κοινοβουλευτικού ελέγχου ο Βουλευτής Σερρών κ. Μπούμπας Κωνσταντίνος, δεσμεύτηκε ότι θα μελετήσει τα τεθέντα σοβαρά θέματα σε συνεργασία με τα Γενικά Επιτελεία των Κλάδων και θα προβεί σε νομοθετικές παρεμβάσεις όπου αυτό κριθεί αναγκαίο.

Συγκεκριμένα, οι προτάσεις πραγματεύονται:
• Τον εξορθολογισμό του Χρόνου Διοίκησης ή Ειδικής Υπηρεσίας και την απορρέουσα συχνότητα μεταθετικότητας.
• Τη βελτιστοποίηση της Παραμετροποίησης των Κριτηρίων Μεταθέσεων.

Θεωρούμε ότι, καθόσον ο κ. ΥΠΕΘΑ κατονόμασε διακριτικά δύο φορές το Σωματείο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Σερρών (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Σ.), αυτό δεικνύει την εμπιστοσύνη στο σοβαρό έργο του Σωματείου και των τεκμηριωμένων προτάσεών του.

Σε κάθε περίπτωση και εν αναμονή των αποτελεσμάτων το Σωματείο συνεχίζει να δρα ακατάληπτα επί πλαισίου αξιών που εμπεριέχουν χαρακτηριστικά ορθολογικότητας, ισότητας, αξιοκρατίας, δικαιοσύνης, εργασιακού εκσυγχρονισμού και πολιτικής ουδετερότητας για θεραπεία προβλημάτων που απασχολούν τα εν ενεργεία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων του Ν. Σερρών αλλά και θωρακίζοντας παράλληλα τη νομιμότητα του έργου του με τη διασφάλιση της υπηρεσιακής ευρυθμίας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

-Ο- -Ο-
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Αθανάσιος Μακράκης Παναγιώτης Σαρακατσάνης
 

Δεν υπάρχουν σχόλια