GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


[Στρατιωτική σκηνή για την προστασία των πολιτών από καιρικά φαινόμενα]

    Κατά τη διάρκεια της αναμονής τους, πριν την είσοδό τους στην Κλινική Covid του Νοσοκομείου μας-Το Νοσοκομείο Ξάνθης ευχαρστεί το Υπου...

 

 

Κατά τη διάρκεια της αναμονής τους, πριν την είσοδό τους στην Κλινική Covid του Νοσοκομείου μας-Το Νοσοκομείο Ξάνθης ευχαρστεί το Υπουργείο Εθνικής Αμυνας.

Το υπουργείο Εθνικής Αμυνας ευχαριστεί η διοίκηση του Νοσοκομείου Ξάνθης για την εγκατάσταση στρατιωτικής σκηνής στον αύλειο χώρο.Ετσι θα προστατεύονται οι πολίτες από καιρικά φαινόμενα κατά τη διάρκεια της αναμονής του πριν την είσοδο στην κλινική covid.

ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης επιθυμεί να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες της προς το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημά μας για παραχώρηση και εγκατάσταση στρατιωτικής σκηνής στον αύλειο  χώρο του Νοσοκομείου μας.

Η εν λόγω σκηνή εξυπηρετεί στην προστασία των πολιτών από καιρικά φαινόμενα κατά τη διάρκεια της αναμονής τους, πριν την είσοδό τους στην Κλινική Covid του Νοσοκομείου μας.

Δεδομένης της δύσκολης συγκυρίας που διανύουμε, η δυναμική παρουσία όλων μας, με οποιαδήποτε τρόπο, είναι ζωτικής σημασίας για την αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19.  

                                                                                 Η Διοικήτρια του Νοσοκομείου

                                                                                              Ροφαέλα Ελένη   


 

Δεν υπάρχουν σχόλια