GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



[Τα τρία εργαλεία της κουζίνας που έχουν εναλλακτικές χρήσεις]

    Τα εργαλεία κουζίνας που έχετε ήδη σε κάποιο συρτάρι ενδέχεται να είναι πολύ πιο ευέλικτα από ότι φαντάζεστε.

 

 

Τα εργαλεία κουζίνας που έχετε ήδη σε κάποιο συρτάρι ενδέχεται να είναι πολύ πιο ευέλικτα από ότι φαντάζεστε.

Το να γίνετε δημιουργικοί, λοιπόν, με την υπάρχουσα συλλογή μικροεργαλειών κουζίνας, σίγουρα, θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα κάνοντας περισσότερα με τα εργαλεία που έχετε ήδη, ενώ ως μπόνους θα αποφύγετε την προσθήκη επιπλέον ακαταστασίας στα συρτάρια, τα ντουλάπια και τους πάγκους της κουζίνας σας.

Κόφτης αβγού
Εάν χρησιμοποιείτε τον κόφτη αβγού σας μόνο όταν φτιάχνετε πατατοσαλάτα, τότε πραγματικά χάνετε πολύτιμο χρόνο στην κουζίνα! Μπορείτε, επίσης, να τον χρησιμοποιήσετε για να τεμαχίσετε ακτινίδια, μανιτάρια, φράουλες, πίκλες ακόμη και τυρί μοτσαρέλα.
Ανεξάρτητα από το τι κόβετε με τον κόφτη αβγού, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για να επιταχύνετε την προετοιμασία όταν κάνετε συνταγές που απαιτούν πολλά ψιλοκομμένα ή κομμένα σε κύβους συστατικά!

Θήκες μάφιν
Χρησιμοποιήστε τις θήκες μάφιν που έχετε στην κουζίνα σας σαν έναν τεράστιο δίσκο με παγάκια για να παγώσετε σπιτικό ζωμό, σούπες, σάλτσες ή οτιδήποτε άλλο θέλετε να αποθηκεύσετε στην κατάψυξη σε μερίδες μισού φλιτζανιού! Μπορείτε, επίσης, να τις χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε νόστιμες παγωμένες λιχουδιές, όπως παγωμένο γιαούρτι με γκρανόλα.

Scoop Παγωτού
Επειδή το αναφέρει η ονομασία του δεν σημαίνει ότι πρέπει να περιορίσετε την χρήση του μόνο για το σερβίρισμα παγωτού. Στην πραγματικότητα, το scoop παγωτού μπορεί να σας φανεί πολύ χρήσιμο για να καθαρίσετε διάφορα τρόφιμα όπως η γλυκοκολοκύθα ή το πεπόνι. Επίσης, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να σχηματίσετε τέλεια ομοιόμορφα κεφτεδάκια ή μερίδες ζύμης μπισκότων.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια