GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


[Ανακοίνωση Μαρινάκη κατά Ιβάν με αναφορά στη Ξάνθη: Το μόνο που κατάφερες, ήταν να διαπομπεύσεις και να διαλύσεις μια ιστορική ομάδα!]

    Κανείς δε θα ξεχάσει ότι ο Ζίβκοβιτς ήταν ήδη παίχτης σας όταν «έπιανε αέρα» για να κατακτήσετε επιτέλους ένα κάλπικο πρωτάθλημα με δε...

 

 

Κανείς δε θα ξεχάσει ότι ο Ζίβκοβιτς ήταν ήδη παίχτης σας όταν «έπιανε αέρα» για να κατακτήσετε επιτέλους ένα κάλπικο πρωτάθλημα με δεκανίκι τους 6 βαθμούς της υπό έμμεσης ιδιοκτησίας σας ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ. Το μόνο που καταφέρατε ήταν να διαπομπεύσετε και να διαλύσετε μια ιστορική ομάδα.

Με επίσημη ανακοίνωσή του ο Ολυμπιακός κάνει ευθεία επίθεση κατά του ΠΑΟΚ για όλα με αιχμή του δόρατος ωστόσο και πάλι τη Ξάνθη και τον υποβισμό της ομάδας μας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

Κύριοι,
Έχετε ξεπεράσει κάθε όριο ύβρεων και προκλητικών ψευδών στην απέλπιδα προσπάθεια σας για να ξεγελάσετε τουλάχιστον τον κόσμο σας.

Αν έχετε το οποιοδήποτε επιλήψιμο στοιχείο για οποιονδήποτε στον Ολυμπιακό, πηγαίνετε ΤΩΡΑ στον Εισαγγελέα να υποβάλλετε μήνυση. Γιατί όλο δημόσιες «καταγγελίες» είστε για δήθεν σκευωρίες και μέχρι τώρα ΤΙΠΟΤΑ δεν έχετε κάνει, εκτός από το να δίνετε εξηγήσεις και να απολογείστε για όσα παράνομα έχετε διαπράξει και τα οποία έχουμε αρμοδίως καταγγείλει.

Τα γεγονότα εύγλωττα μιλούν από μόνα τους χωρίς να χρειάζεται κανένας σχολιασμός:

1. Ο πρόεδρος σας κ. Σαββίδης, αμαυρώνοντας την ιστορία του ΠΑΟΚ και ρεζιλεύοντας παγκοσμίως το ελληνικό ποδόσφαιρο και τη χώρα, με μοναδικό τρόπο, μπούκαρε ένοπλος στον αγωνιστικό χώρο διακόπτοντας εν εξελίξει αγώνα βρίζοντας και απειλώντας τους διαιτητές γιατί απλά διαφωνούσε με μια απόφαση τους. Και γι’ αυτό έχετε αμετάκλητα καταδικαστεί από την αθλητική δικαιοσύνη. Όπως θα είχατε καταδικαστεί και από την τακτική ποινική δικαιοσύνη, αν επί 3 σχεδόν χρόνια δεν επιδιώκατε και σκανδαλωδώς επιτυγχάνατε με διάφορα προσχήματα αναβολές για να αποφύγετε τη βέβαιη καταδίκη.

2. Η γνωστή υπόθεση πολυϊδιοκτησίας που ούτε εσείς τολμήσατε να αμφισβητήσετε έστω και ένα από τα περιστατικά και τις συναλλαγές που διαπίστωσαν οι αρμόδιες αρχές με την αγορά των εγκαταστάσεων της ΠΑΕ ΞΑΝΘΗΣ από την περίφημή RFA και τον Καλπαζίδη. Ρίξατε τόνους λάσπης σε όσους δεν εκβιάστηκαν είτε από τις πρωτοφανείς και ακόμα ατιμώρητες απειλές του κ. Γκαγκάτση για το διαμελισμό της χώρας στα δύο και για τους «υπαλλήλους Υπουργούς» είτε από τη συστηματική επίθεση των μέσων που ελέγχετε νομίζοντας ότι θα έχετε ασυλία σε όλα. Αλλά η αλήθεια έλαμψε και έβαλε φρένο στις επιδιώξεις σας να ελέγχετε κυριαρχικά και άλλες ομάδες της ίδιας διοργάνωσης αλλά και προσωπικά παίχτες τους. Από τότε είχατε έφεση στους τερματοφύλακες … μιας και κανείς δε θα ξεχάσει ότι ο Ζίβκοβιτς ήταν ήδη παίχτης σας όταν «έπιανε αέρα» για να κατακτήσετε επιτέλους ένα κάλπικο πρωτάθλημα με δεκανίκι τους 6 βαθμούς της υπό έμμεσης ιδιοκτησίας σας ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ. Το μόνο που καταφέρατε ήταν να διαπομπεύσετε και να διαλύσετε μια ιστορική ομάδα.

3. Η εμπλοκή και η εν τέλει καταδίκη από την ελληνική δικαιοσύνη ενός ακόμη πρώην υπαλλήλου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ (υπεύθυνου οργανωμένων οπαδών σας μεταξύ άλλων ιδιοτήτων του) – κ. Μηλιωρίδη για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής μελών της καλύπτονταν από την DIMERA (ναι την μέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ) και έκανε βομβιστικές επιθέσεις σε αυτοκίνητα συγγενών μη συνεργάσιμων προπονητών ή μάνατζερ. Εκκρεμούν και κάποιες βέβαια, αφού οι «σύντροφοι» σας είχαν φροντίσει να καταχωνιαστούν.

4. Το τελευταίο σκάνδαλο πρωτοφανούς κακουργηματικής δωροδοκίας με πρωταγωνιστή πάλι έναν πρώην υπάλληλο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, έλαβε χώρα λίγες ημέρες πριν τον αγώνα του ΆΡΗ με τον ΠΑΟΚ. Όπου κανείς μέχρι τώρα- ούτε εσείς- δεν αμφισβήτησε ότι ένας πρώην υπάλληλος σας παρουσία μπράβου πρόσφερε υπέρογκα ποσά στον νυν τερματοφύλακα του ΑΡΗ για να έχει μειωμένη απόδοση ώστε να κερδίσει η ομάδα σας. Και μόλις αυτό βγήκε στο φως αντί να ζητήσετε να διερευνηθεί και να λάμψει η αλήθεια, εσείς πρώτα «απειλήσατε» τον Σιαμπάνη με καταγγελία για διετή αποκλεισμό ώστε να τον αφανίσετε από τον ποδοσφαιρικό χάρτη γιατί τόλμησε να καταγγείλει τη δωροδοκία και όταν αυτό δεν ήταν αρκετό για να κάνει πίσω, τον δώσατε βορά σε ανεγκέφαλους βγάζοντας παράνομα στη δημοσιότητα όλα τα προσωπικά του δεδομένα (ακόμα και τη διεύθυνση του σπιτιού του στη Θεσσαλονίκη).

Καθρέφτης σας, λοιπόν, είναι τα γεγονότα που έχουν επικυρωθεί και με αποφάσεις δικαστηρίων δηλαδή, η ένοπλη εισβολή του προέδρου και ιδιοκτήτη σας, η παραβίαση των διατάξεων της πολυϊδιοκτησίας για να κατακτήσετε αθέμιτα το πρωτάθλημα, η συμμετοχή πρώην υπαλλήλου σας σε εγκληματική οργάνωση με σκοπό τις βομβιστικές επιθέσεις σε ανθρώπους του ποδοσφαίρου που χρηματοδοτούνταν από τη DIMERA και τώρα το τελευταίο σκάνδαλο της κακουργηματικής δωροδοκίας που είναι υπό διερεύνηση και φέρονται εμπλεκόμενοι πρώην και νυν στελέχη σας.

Κύριοι, εμείς δεν είμαστε εισαγγελείς ή δικαστές για να σας απευθύνουμε ερωτήσεις. Εκεί έχετε κληθεί ή θα κληθείτε να απαντήσετε σε όλα αυτά. Είτε θέλετε είτε όχι.

Πλέον είναι γνωστή η προσφιλής τακτική σας. Όσο και να εκβιάζετε για χωρισμό της Ελλάδας στα δυο ή να βάζετε τους οπαδούς να επιχειρούν να εκβιάσουν κυβερνήσεις βγάζοντας ανακοινώσεις περί κήρυξης πολέμου ή συνδικαλιστές της ελληνικής αστυνομίας να δημοσιεύουν ανακοινώσεις με οπαδικά συνθήματα του ΠΑΟΚ, στην Ελλάδα όλοι είμαστε ίσοι απέναντι στο νόμο.

Γι’ αυτό λοιπόν αφήστε τις αρχές να κάνουν απερίσπαστα την δουλειά τους γιατί η δικαιοσύνη στη χώρα μας δεν εκβιάζεται.

Καλές γιορτές!
 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια