GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


[ΜΕ... ΑΣΠΡΕΣ ΜΠΟΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ... «ΔΟΥΛΕΥΕΙ» ΓΙΑ ΤΗ ΠΟΛΗ... ΣΤΙΣ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΙΣ Ο ΤΣΕΠΕΛΗΣ!]

Απίστευτος Δήμαρχος  Τσέπελης, το έκανε πάλι το θαύμα του, αφού το πρωί του Σαββάτου και μετά τις βροχοπτώσεις της Παρασκευής, εμφανίστηκε σ...

Απίστευτος Δήμαρχος  Τσέπελης, το έκανε πάλι το θαύμα του, αφού το πρωί του Σαββάτου και μετά τις βροχοπτώσεις της Παρασκευής, εμφανίστηκε στον χώρο του δικαστηρίου και στη συνέχεια στην παράνομη παιδική χαρά πίσω από το διοικητήριο και στο «ΓΩΝΙΑΚΟ» του Μάκη Τοπαλίδη –του ίδιου Μάκη που διαμαρτύρονταν σε μένα γιατί το τραπέζι για την Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο πρώην συνέταιρός του ο Φανουράκης το έδωσε με απευθείας ανάθεση στο μαγαζί του Κηπουρού κι όχι στη «Ξανθίππη»... -με... άσπρες μπότες, δήθεν ότι... δουλεύει και τα Σάββατα!!!Μια ζωή Τσέπελης δηλαδή! Τα ίδια «παλαιοκομματικά» παιχνίδια που έκανε και επί Λάκη Στυλιανίδη! Λεζάντα, αυτοδιαφήμιση με στυλ... ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ αυτοδιοικητικού «παλαιάς» κοπής! Για να κρύψει φυσικά τις παρανομίες του!!!

Τριάντα χρόνια Τσέπελης δηλαδή τα ίδια και τα ίδια! Δήθεν... τρέχει για την πόλη –της οποίας βλέπετε το σημερινό χάλι- για να μπορεί να «θησαυρίζει» ο ίδιος και να του λένε και...ευχαριστώ οι «υπήκοοι»!

(σ.σ. Βέβαια με προσόντα απόφοιτου δημοτικού αυτού του είδους την πολιτική μόνο μπορεί να κάνει... Εφελίκια, λεζάντες και το απόλυτο τίποτα! Κι όσο για τον Μάκη; Ε... Θα τα πούμε μια άλλη φορά!).



 

Δεν υπάρχουν σχόλια