GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


[Ουζουνίδης: «Σε μια εβδομάδα με δέκα μέρες θα έχουμε τελική απόφαση»]

Στο «Metropolis 95.5» φιλοξενήθηκε ο νομικός της ΠΑΕ Ξάνθης, Φάνης Ουζουνίδης, ο οποίος τοποθετήθηκε αναφορικά με την υπόθεση της φερόμενη...

Στο «Metropolis 95.5» φιλοξενήθηκε ο νομικός της ΠΑΕ Ξάνθης, Φάνης Ουζουνίδης, ο οποίος τοποθετήθηκε αναφορικά με την υπόθεση της φερόμενης πολυιδιοκτησίας της Ξάνθης και του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «Metropolis 95.5»:
Για τον αν υπάρχει σημείο «κλειδί» στην υπόθεση: «Ναι. αυτή είναι η προσωπική μου εκτίμηση. Μετά την αναβολή από το CAS, απεφάνθει ότι η υπόθεση δεν ήταν δέσμια για το δευτεροβάθμιο όργανο. Θα πρέπει να αποφανθεί η επιτροπή εφέσεων να μπει στην ουσία της υπόθεσης. Θα δικάσει την υπόθεση έχοντας το σύνολο της δικογραφίας, σε πρώτο και δεύτερο βαθμό, με μοναδικό στοιχείο την μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Ξάνθης από τον Πανόπουλο στον Μπίλ Πάπας. 

Θα ήταν καταλυτικό για την τελική κρίση της επιτροπής και την έκβαση της υπόθεσης. Αντιλαμβάνεστε τις προεκτάσεις που έχει, για την συμμετοχή της ομάδας στην Super League 2. Θέλω να ξεκαθαρίσω, δίοτι είχαν ακουστεί διάφορα εκείνη την περίοδο, δηλαδή τον Αύγουστο του 2020 όπου εξελίχθηκε με επιτυχία η μεταβίβαση, πως η επιτροπή δεν μπορύσε να μην δεχθεί την μεταβίβαση των μετοχών στον Μπίλ Πάπας. Η επιτροπή αθλητισμού, έχει το δικαίωμα βάσει καταστατικού, να αρνηθεί την μεταβίβαση σε περίπτωση που έχει επιφυλάξεις».

Για το πότε θα έχουμε την τελική απόφαση: «Αν κρίνω από τα δεδομένα του παρελθόντος, σε μια εβδομάδα με δέκα μέρες θα έχουμε απόφαση. Ουσιαστικά, έχουν εξαντληθεί όλα τα νομικά ζητήματα του πρώτου και δεύτερου βαθμού. Μένει η αξιολόγηση και η ερμηνεία της μεταβίβασης των μετοχών στον Μπίλ Πάπας. Αυτό, θα αξιολογηθεί, και θα εκδοθεί απόφαση που πιστεύουμε οτι θα είναι θετική, σύμφωνα με τα δικά μας δεδομένα».


 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια