GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


[Γιαλάογλου:”οι τοπικοί εκπρόσωποι απαξιούν να μας ενημερώσουν, ή άλλες φαίνεται ότι είναι οι οδηγίες που έχουν”]

  Ο Ν. Ξάνθης είναι ο δεύτερος στην Ελλάδα σε αριθμό κρουσμάτων ανά 100.000 κατοίκους (21,58) σε εβομαδιαία βάση, μετά τον Ν. Καρδίτσας (25,...

 

Ο Ν. Ξάνθης είναι ο δεύτερος στην Ελλάδα σε αριθμό κρουσμάτων ανά 100.000 κατοίκους (21,58) σε εβομαδιαία βάση, μετά τον Ν. Καρδίτσας (25,54) πάνω και από Δυτική Αττική και από Θεσσαλονίκη.

Η ανάρτηση του δικηγορου Στέργιου Γιαλάογλου στο facebook:

“Ο Ν. Ξάνθης είναι ο δεύτερος στην Ελλάδα σε αριθμό κρουσμάτων ανά 100.000 κατοίκους (21,58) σε εβομαδιαία βάση, μετά τον Ν. Καρδίτσας (25,54) πάνω και από Δυτική Αττική και από Θεσσαλονίκη.

Ο λόγος; Ουδείς γνωρίζει, αφού οι τοπικοί εκπρόσωποι απαξιούν να μας ενημερώσουν, ή άλλες φαίνεται ότι είναι οι οδηγίες που έχουν.

Δεν ξέρουμε κατανομή ανά δήμο, ούτε πόσους νοσηλευει το νοσοκομείο, ούτε πόσα είναι τα ενεργά κρούσματα στο νομό. Απολύτως τίποτε. Κλεισμένοι σπίτι, με κλεισμένα γραφεία και επιχειρήσεις, βρισκόμαστε στο απόλυτο σκοτάδι και ενημερωνόμαστε μόνο από την επίσημη κυβερνητική ιστοσελίδα.

Ποια είναι η αιτία που ο νομός τώρα όπως και στο προηγούμενο κύμα του Μαρτίου παρουσιάζει τόσο μεγάλο επιδημιολογικό φορτίο, ουδείς ξέρει.

Η πλήρης απουσία ενημέρωσης και κυριως η απουσία ενεργοποίησης των υπευθύνων της Περιφέρειας και των Δήμων να κινητοποιήσουν τον κόσμο προς την συμμορφωση στους κανόνες και στα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημιας, μας έχουν φέρει σε αυτήν κατάσταση.

Και σαν τον Προμηθέα Δεσμώτη, μας τρώνε το συκώτι οι πάσης φύσεως ψεκασμένοι του πληκτρολογίου, καθώς είμαστε υποχρεωμένοι να διαβάζουμε τον κάθε σαλταρισμένο αρνητή της πανδημιας, που ζει στην προσομοίωση την χούντα του Κούλη, που οπλισμένος με το εμβόλιο των ισχυρών της παγκόσμιας υπερκυβέρνησης, μας εχει πάρει στο κατόπι και απειλει την ελευθερία μας να βρίζουμε ελεύθερα στο Facebook, ενώ μεθοδεύει την μετάλλαξη του αθάνατου DNA μας.

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως ένας νομός όπως των Τρικάλων, πολύ μεγαλύτερος από τον δικό μας, έχει μόλις 0,78 κρούσματα ανά 100.000 ;

Η μήπως ζητάω πολλά;

Στέργιος Γιαλάογλου”



 

Δεν υπάρχουν σχόλια