GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



[ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ «ΛΑΜΟΓΙΑ! Ο Ασκαρίδης πλήρωσε 21.700 ευρώ για το Διαδικτυακό χωριό που άλλοι δήμοι πλήρωσαν.... από 5.000 έως 11.000 ευρώ!]

  Αυτήν τη φορά Πρόεδρε του Κέντρου Πολιτισμού δεν μπορεί να σε «σώσουν» ούτε το Ελεγκτικό Συνέδριο, ούτε ο Θεοδωρικάκος, ούτε ο Φανουράκη...

 

Αυτήν τη φορά Πρόεδρε του Κέντρου Πολιτισμού δεν μπορεί να σε «σώσουν» ούτε το Ελεγκτικό Συνέδριο, ούτε ο Θεοδωρικάκος, ούτε ο Φανουράκης... Ούτε και οι Εισαγγελείς!
-ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ; ΕΝΑΣ ΕΠΙΘΕΩΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ;

*Ο Δήμος Ερμούπολης Σύρου, πλήρωσε στην ίδια εταιρεία για το ίδιο διαδικτυακό χωριό... 5.000 ευρώ, Δηλαδή 16.700 ευρώ λιγότερα !!!

-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!
*Διαβάστε όλες τις αποφάσεις αναλυτικά από το ΔΙΑΥΓΕΙΑ! Τι πλήρωσαν οι Δήμοι Ερμούπολης, Καλαμαριάς και Νεάπολης και τι πλήρωσε ο Δήμος Ξάνθης ακριβώς για το ίδιο ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΧΩΡΙΟ με τον ίδιο ανάδοχο!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ σκάνδαλο μετά τις υπερτιμολογήσεις του ιδίου προσώπου (Ηλίας Ασκαρίδης -Πρόεδρος Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης) για καλλιτέχνες, συγκροτήματα, παρουσιαστές στο Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2020 που είχε καταγγείλει την περίοδο εκείνη και η παράταξη ΞΑΝΘΗ για όλους!

Ο εν λόγω κύριος λοιπόν και εν καιρώ Πανδημίας που δεν μπορεί να πάρει χαμπάρι κανείς τι γίνεται, έδωσε με ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ σε υπηρεσία διαδικτυακής παραγωγής με τίτλο, «Χριστουγεννιάτικο διαδικτιακό (anti-covid) χωριό» στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης 21,700 ευρώ, ενώ άλλοι Δήμου πλήρωσαν ακριβώς το ίδιο διαδικτυακό έργο με ποσά 5.000, 11.000 και 6.200 ευρώ!!!! Στον ίδιο ΑΝΑΔΟΧΟ!!!!

Αναλυτικότερα:
*Η ίδια λοιπόν διαδικτυακή εταιρεία (Φ. ΣΠΥΡΟΣ-Ν.ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ)  για την ίδια ακριβώς δουλειά, διαβάστε πόσο «πούλησε»  το ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΧΩΡΙΟ covid-19 σε άλλους Δήμους και πόσο στο δικό μας:

Δήμος Ερμούπολης Σύρου: 5.000 με ΦΠΑ
Δήμος Καλαμαριάς: 11.000 με ΦΠΑ
Δήμος Νεάπολης: 6.200 με ΦΠΑ
Δήμος Ξάνθης: 21.700 με ΦΠΑ

(.σ.σ. Ο ίδιος την μοναδική απάντηση που έδωσε πάντως ήταν ότι...εκτελούσε εντολές του Δημάρχου Μανώλη Τσέπελη με τη διαφορά ότι αυτός ΥΠΕΓΡΑΨΕ την ανάθεση!)


1o ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟY – ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ 5.000 ΕΥΡΏ 


2o ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ-11.000 ΕΥΡΩ

3o ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΣΥΚΕΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-6.200 ΕΥΡΩ

 


 


Δεν υπάρχουν σχόλια