GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



[Μ. Χρυσοχοΐδης από Καστανιές: «Δοκιμαστήκαμε εδώ στα σύνορα – το 2021 είναι ο χρόνος της ασφάλειας»]

Για τον φράχτη, το εμβόλιο και την ανάγκη διαφύλαξης των συνόρων έκανε λόγο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, από τις...

Για τον φράχτη, το εμβόλιο και την ανάγκη διαφύλαξης των συνόρων έκανε λόγο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, από τις Καστανιές Έβρου. Εξάλλου, ο ίδιος  συναντήθηκε με Αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας και των Ενόπλων Δυνάμεων που βρίσκονται στα φυλάκια στις Καστανιές και στις Φέρες.

«Το 2020 δοκιμαστήκαμε εδώ στα σύνορα, δοκιμαστήκαμε στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας και αντέξαμε. Το 2021 είναι ο χρόνος της ασφάλειας. Το εμβόλιο και ο φράχτης», διεμήνυσε από τις Καστανιές του Έβρου ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Ειδικότερα, ο υπουργός υπογράμμισε εκ νέου την αποφασιστικότητα της Ελλάδας για τη φύλαξη των συνόρων της: «...οι χιλιάδες στοιβαγμένοι άνθρωποι στα σύνορά μας, ήρθαν γιατί τους διώχνει και τους χρησιμοποιεί η Τουρκία» επεσήμανε χαρακτηριστικά.

«Είναι δύσκολη η κατάσταση και ταυτόχρονα δυσάρεστη. Χιλιάδες δυστυχισμένοι άνθρωποι στοιβάζονται στα σύνορά μας. Δεν έχουν έρθει εδώ από μόνοι τους, τους διώχνει, τους απωθεί και τους χρησιμοποιεί η γείτονα χώρα, η Τουρκία. Θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν πρόκειται να αφήσουμε να περάσει κανείς χωρίς νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα. Η Ελλάδα έχει σύνορα, η Ευρώπη έχει σύνορα και τα σύνορα οι Έλληνες τα φυλάμε» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Χρυσοχοΐδης.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης συναντήθηκε με Αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας και των Ενόπλων Δυνάμεων που βρίσκονται στα φυλάκια στις Καστανιές και στις Φέρες και πραγματοποίησε αυτοψία στο έργο κατασκευής του φράχτη.

Παρέδωσε τα καθιερωμένα χριστουγεννιάτικα δώρα και τους ευχαρίστησε για τη σημαντική συμβολή τους στην επιτυχή διαχείριση της κρίσης του Μαρτίου με την Τουρκία.
Μια μικρή έκπληξη επεφύλαξαν στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη οι γυναίκες από το χωριό των Καστανιών, καθώς τον περίμεναν και του έδωσαν δώρα ευχαριστώντας τον για τη συνεχή παρουσία του εκεί ιδίως την κρίσιμη περίοδο.

Αμέσως μετά ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έκανε την εξής δήλωση:

«Οι Αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας είναι καθημερινά εδώ, στην πρώτη γραμμή, δίνοντας τη μάχη μαζί με τους Αξιωματικούς- άνδρες και γυναίκες- των Ενόπλων Δυνάμεων.
Πραγματικά είμαστε περήφανοι και όχι μόνο συναισθηματικά, αλλά κυρίως για το αποτέλεσμα. Εδώ στον Έβρο το αποτέλεσμα είναι και επιχειρησιακό γιατί αντιμετωπίσαμε με ασφάλεια και με αποτελεσματικότητα μια επίθεση που έγινε από τη γείτονα χώρα.
Ταυτόχρονα, είμαστε περήφανοι γιατί αυτή τη στιγμή κατασκευάζεται, όπως βλέπετε πίσω μου, ο φράχτης σε όλο το μήκος των συνόρων του Έβρου και σε λίγους μήνες θα είναι έτοιμος.
Το 2020 δοκιμαστήκαμε εδώ στα σύνορα, στις Καστανιές, στον Έβρο, δοκιμαστήκαμε στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας και αντέξαμε.
Το 2021 είναι ο χρόνος της ασφάλειας. Το εμβόλιο και ο φράχτης. Θα νικήσουμε τον κορονοϊό θα είμαστε ασφαλής ως χώρα, ασφαλείς ως Έλληνες και Ελληνίδες, θα είμαστε ασφαλείς ως Ευρωπαίοι γιατί οι άνδρες και οι γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων, οι άνδρες και οι γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας φρουρούν τα σύνορα αποτελεσματικά και μας κάνουν περήφανους.
Εύχομαι καλή χρονιά, υγεία και περισσότερη ασφάλεια.»



 

Δεν υπάρχουν σχόλια