GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



[Η ΔΕΕΠ (πρώην ΝΟΔΕ) Ξάνθης της ΝΔ, για τον Κρατικό Προϋπολογισμό του 2021]

  Η συζήτηση του κρατικού προϋπολογισμού του 2021 ανέδειξε δύο κόσμους. Της συνέπειας από τη μια και των αντιφάσεων από την άλλη.

 

Η συζήτηση του κρατικού προϋπολογισμού του 2021 ανέδειξε δύο κόσμους. Της συνέπειας από τη μια και των αντιφάσεων από την άλλη.

  Κυβερνητική συνέπεια: Συνετή διαχείριση του κράτους- στήριξη των πιο αδύναμων – μείωση των φόρων – μεταρρυθμίσεις που κάνουν τη ζωή των Ελλήνων καλύτερη.

  Αντιφάσεις αξιωματικής αντιπολίτευσης: Οικονομία και εθνικά θέματα.

  Διατίθενται για το 2020 και 2021 31,5 δις. Ευρώ για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Αυτό ενώ το γνωρίζει ο κ. Τσίπρας, συνεχίζει στο δρόμο της πλειοδοσίας ζητώντας ακόμη μεγαλύτερη αύξηση δαπανών. Επιτίθεται στην κυβέρνηση γιατί, λέει αυξάνεται το χρέος.

  Μόνο αυτός δεν βλέπει την αντίφαση σ’ αυτά που λέει.

  Η βιωσιμότητα του χρέους είναι ζήτημα εμπιστοσύνης, μιας λέξης που αδυνατούν να κατανοήσουν στην αξιωματική αντιπολίτευση.

  Η κυβέρνηση με τις πολιτικές της, έχει αυξήσει την εμπιστοσύνη και μπορεί να διαθέτει αυξημένα ποσά για στήριξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων, γιατί η χώρα μπορεί να δανείζεται με ιστορικά χαμηλά επιτόκια.

  Στα εθνικά θέματα ο κ. Τσίπρας μίλησε για διπλωματική ήττα απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις, με αφορμή το Ευρωπαϊκό συμβούλιο 10 και 11 Δεκεμβρίου. Ζητάει αυστηρότερη στάση έναντι της Τουρκίας, ο ίδιος όμως αρνείται να ψηφίσει την αύξηση των αμυντικών δαπανών στη χώρα μας. Φτάνει πια η υποκρισία.

   Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ξεδιπλώνει ένα φάσμα διπλωματικών πρωτοβουλιών στα στο πλαίσιο της ενεργητικής εξωτερικής πολιτικής και ταυτόχρονα ενισχύει την αποτρεπτική δύναμη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο Πρόεδρος
Κωνσταντίνος Πυλαρινός

Ο Γραμματέας
Χρήστος Παπαχαβιάρης


 

Δεν υπάρχουν σχόλια