GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



[Με βροχές και καταιγίδες μας αποχαιρετά το 2020 σήμερα Πέμπτη]

  Για σήμερα Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020 αναμένεται πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού από τα δυτικά με βροχές και καταιγίδες, φαινόμενα που κατ...

 

Για σήμερα Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020 αναμένεται πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού από τα δυτικά με βροχές και καταιγίδες, φαινόμενα που κατά τη διάρκεια της ημέρας θα επηρεάσουν πολλές περιοχές και τοπικά θα είναι ισχυρά.

Χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ορεινά. Μέχρι το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στη Θράκη και σε νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου. Οι ατμοσφαιρικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική.

Η θερμοκρασία, σύμφωνα με το meteo.gr, θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 0 έως 13 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 3 έως 16, στην Ήπειρο από 6 έως 15 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 2 έως 15, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 7 έως 19 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 12 έως 17 και στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 11 με 19 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις 5-7 μποφόρ και στο Ιόνιο από δυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού για την Πέμπτη, από την ΕΜΥ:

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στα θαλάσσια – παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες. Από τις μεσημβρινές ώρες τα φαινόμενα στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα ενταθούν και κυρίως στη Θράκη πιθανώς να είναι πρόσκαιρα ισχυρά, όμως στις υπόλοιπες περιοχές θα εξασθενήσουν και μέχρι τις βραδινές ώρες θα σταματήσουν.
Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας.
Ανεμοι: Νότιοι 4 με 5 και στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ. Από το απόγευμα και από τα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν.
Θερμοκρασία: Από 06 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία μέγιστη 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πρόσκαιρα σποραδικές καταιγίδες. Βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα.
Ανεμοι: Νοτιοανατολικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Από το απόγευμα θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από τις προμεσημβρινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες. Βαθμιαία βελτίωση τις βραδινές ώρες.
Ανεμοι: Νότιοι 5 με 6 και πρόσκαιρα 7 μποφόρ. Από το απόγευμα βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν.
Θερμοκρασία: Από 09 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρές τις πρωινές ώρες. Από το απόγευμα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και μέχρι τις βραδινές ώρες στις περισσότερες περιοχές θα σταματήσουν.
Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Από τις μεσημβρινές ώρες θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν.
Θερμοκρασία: Από 08 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου η μέγιστη 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στις νοτιότερες περιοχές σποραδικές καταιγίδες. Βαθμιαία βελτίωση από αργά το απόγευμα.
Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα 7 μποφόρ. Από το απόγευμα βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν.
Θερμοκρασία: Από 06 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές κυρίως από το απόγευμα.
Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Από τις απογευματινές ώρες στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες, πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρές.
Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 και στα βόρεια νότιοι νοτιοδυτικοί 6 τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΣΑΜΟΣ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και από αργά το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες.
Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια