GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


[ΕΠΟ: Ζητά άδεια για Super League 2 στο Κύπελλο]

H ΕΠΟ θα ζητήσει άδεια για την έναρξη του Κυπέλλου στα μέσα Δεκεμβρίου με τη συμμετοχή ομάδων της Super League αλλά και της Super League 2.

H ΕΠΟ θα ζητήσει άδεια για την έναρξη του Κυπέλλου στα μέσα Δεκεμβρίου με τη συμμετοχή ομάδων της Super League αλλά και της Super League 2.Μπορεί το πρωτάθλημα της SL2 να παραμένει στο “γύψο”, ωστόσο φαίνεται πως υπάρχει ενδεχόμενο οι ομάδες να μπουν σε αγωνιστική δράση μέσω του Κυπέλλου Ελλάδος!

Κι αυτό διότι η ΕΠΟ, η οποία δέχεται πιέσεις από την Cosmote TV που απέκτησε τα δικαιώματα του θεσμού έναντι 1,6 εκατ. ευρώ ώστε να ξεκινήσουν τα παιχνίδια, σκοπεύει να ζητήσει την έναρξη της διοργάνωσης, με τη συμμετοχή ομάδων της Super League αλλά και της Super League 2.

Αυτό αποφασίστηκε μετά από τηλεδιάσκεψη που έγινε την Πέμπτη ανάμεσα στην Ομοσπονδία και αντιπροσωπείες των δύο κατηγοριών και συγκεκριμένα με τη συμμετοχή των Γραμμένου, Μπουτσικάρη, Λεουτσάκου και Δημητρίου.

Η ΕΠΟ προτίθεται στο αμέσως επόμενο διάστημα να έρθει σε επαφή με το υπουργείο Υγείας προκειμένου να ζητήσει άδεια διεξαγωγής του Κυπέλλου με ομάδες και της SL2 στα μέσα Δεκεμβρίου και συγκεκριμένα κατά τις ημερομηνίες 15, 16 και 17.

Από το σχέδιο μένουν δεδομένα εκτός οι ομάδες της Football League, ενώ φυσικά φαντάζει δύσκολο ακόμα και για τις ομάδες της SL2 από τη στιγμή που παραμένουν τον “πάγο” καθώς λόγω των μέτρων για την προστασία από τον Covid-19 οι σύλλογοι δεν μπορούν καν να προπονηθούν.

Την ίδια στιγμή, που παρά τις σφοδρές πιέσεις η πολιτεία παραμένει ανένδοτη στο αίτημα της Λίγκας για την έναρξη του πρωταθλήματος της SL2.

Γι’ αυτό πρέπει να ζητηθεί ειδική άδεια από την αρμόδια επιτροπή, ενώ σε περίπτωση που το αίτημα δεν εγκριθεί, η διοργάνωση θα διεξαχθεί μόνο με ομάδες της Super League…

Πηγή: athlitik



 

Δεν υπάρχουν σχόλια