GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


[Πώς να επιτύχετε σταθερό makeup με μεγάλη διάρκεια κάτω από τη μάσκα]

  Το μοναδικό μόνιμο αξεσουάρ προσώπου σε αυτήν τη νέα πραγματικότητα που αντιμετωπίζουμε είναι οι μάσκες προσώπου. Μια πραγματικότητα που...

 

Το μοναδικό μόνιμο αξεσουάρ προσώπου σε αυτήν τη νέα πραγματικότητα που αντιμετωπίζουμε είναι οι μάσκες προσώπου. Μια πραγματικότητα που για τις γυναίκες είναι ένα σκαλί πιο δύσκολη από τους άντρες, καθώς έχουν να αντιμετωπίσουν και το θέμα το μακιγιάζ.

Ενός μακιγιάζ που επιθυμούν να εφαρμόζουν στο πρόσωπό τους ώστε να νιώθουν και να δείχνουν πιο όμορφες. Τι γίνεται, ωστόσο, με το θέμα του «ξεβάμματός» του πάνω στη μάσκα; Τι μπορούμε να κάνουμε για να το αντιμετωπίσουμε εύκολα και αποτελεσματικά στην καθημερινότητά μας;

Σύμφωνα με το Glamour και τον παγκοσμίου φήμης makeup artist γνωστής εταιρείας καλλυντικών προϊόντων, τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε είναι απλά.

Αρχικά, ωστόσο, πρέπει να καταλάβουμε ότι αυτό συμβαίνει λόγω των ελαίων που περιέχουν τα προϊόντα ομορφιάς και της υγρασίας που προκαλείται κάτω από την μάσκα, με την ζεστασιά από την αναπνοή μας να κάνει το foundation να μετακινείται. Πώς μπορούμε να αποτρέψουμε κάτι τέτοιο, λοιπόν;

Αρχικά χρησιμοποιήστε ένα καλό primer, το οποίο βοηθά στη διατήρηση του foundation για περισσότερη ώρα, «αιχμαλωτίζοντας» το λάδι του στη βάση σας.

Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα λίγο πιο αδιάβροχο foundation, το οποίο στην ουσία στεγνώνει και κλειδώνει στο δέρμα σας, χωρίς να το ξεραίνει, διαρκώντας ακόμη και 24 ώρες.

Μόλις ολοκληρώσετε με την εφαρμογή του foundation, περάστε χαλαρά το πρόσωπό σας με μια ημιδιάφανη πούδρα, η οποία στην ουσία επιτρέπει στην μάσκα σας να γλιστρήσει πάνω στο δέρμα σας, χωρίς να απομακρύνει από αυτό το foundation σας.
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια