GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


[Η υπέροχη Kathari Xanthi καθάρισε και τη Θηλιά ενώ οι...υψηλόμισθοι αντιδήμαρχοι «σφυρίζουν» αδιάφορα!]

  Κι όμως. Εν μέσω  Loc down η υπέροχη ομάδα Kathri Xanthi συνεχίζει με εθελοντική εργασία να καθαρίζει τη πόλη, αλλά και να συγκεντρώνει τρ...

 

Κι όμως. Εν μέσω  Loc down η υπέροχη ομάδα Kathri Xanthi συνεχίζει με εθελοντική εργασία να καθαρίζει τη πόλη, αλλά και να συγκεντρώνει τρόφιμα και ασκεί σημαντικό κοινωνικό έργο.

Την ώρα που οι "υψηλόμισθοι" αντιδήμαρχοι του  Τσέπελη με πρώτο και καλύτερο τον Αντιδήμαρχο καθαριότητας και στέλεχος του τουρκικού κόμματος Σαμπάν Μπαντάκ!  

Έτσι.....Στα πλαίσια ατομικής άσκησης, και με αλλους συνασκουμένους και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μετρα υγιεινής, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το πρωϊ καθαρισμός σκουπιδιών παράλληλα με την άσκηση στη γνωστή «θηλιά».. Η εικόνα στον πράσινο πνεΎμονα της πόλης μας, άκρως απογοητευτική τόνισαν στην ανάρτησή του στο fb ενώ από τους πρώτους που τους συνεχάρηκαν για την πρωτοβουλία ήταν συμπολίτες μας όπως ο Χρήστος Νεστορίδης και η Γεωργία Πασχαλίδου που σχολίασαν ως εξής:

Xristos Nestoridis:συγχαρητήρια σε όλους σας...

Georgia Paskalidou: Το ευχαριστώ , είναι πολύ λίγο μπροστά σε όλη αυτή την προσπάθεια που κάνετε ! Αν έκαναν όλοι το μισό από αυτό που κάνετε όλοι εσείς , η πόλη μας θα ήταν πολύ πιο καθαρή και φυσικά πολύ πιο όμορφη ! Μπράβο

σας παιδιά , είστε όλοι άξιοι !


Σας ευχαριστούμε!


 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια