GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



[Σύγχυση προκάλεσε στην κοινωνία της Ξάνθης ο διαφορετικός αριθμός κρουσμάτων από ΕΟΔΥ και κλιμάκια του που πραγματοποίησαν το Drive Through.]

  Έντονο προβληματισμό αλλά και δυσαρέσκεια στην κοινωνία της Ξάνθης προκάλεσε η διαφορά που υπήρξε στον αριθμό των κρουσμάτων για σήμερα Σά...

 

Έντονο προβληματισμό αλλά και δυσαρέσκεια στην κοινωνία της Ξάνθης προκάλεσε η διαφορά που υπήρξε στον αριθμό των κρουσμάτων για σήμερα Σάββατο 14.11.2020 , αφού από τα τεστ του Drive Through που πραγματοποίησαν τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ στην Ξάνθη ανακοινώθηκε πως θετικά ήταν τα 24 δείγματα ενώ το απόγευμα στην ανακοίνωση του ο ΕΟΔΥ έκανε αναφορά σε 21 θετικά κρούσματα δημιουργώντας ένα αρνητικό κλίμα απέναντι σε όλη την προσπάθεια αλλά και στα ΜΜΕ που προσπαθούν όλο αυτό το διάστημα να ενημερώσουν την κοινή γνώμη αντιμετωπίζοντας πολλά προβλήματα.

Η διαφορά ανάμεσα στα δυο αυτά στοιχεία, μπορεί να προέκυψε είτε γιατί δεν ανακοινώθηκαν λόγω ώρας όλα τα επιβεβαιωμένα κρούσματα , είτε γιατί υπήρξε κάποιο λάθος, είτε γιατί ο ΕΟΔΥ κρατά μια σειρά στην καταγραφή των κρουσμάτων και ανακοινώνει αυτά που θεωρεί πως πρέπει να ανακοινώσει για λόγους που μόνο όσοι έχουν την διαχείρηση της πανδημίας στα χέρια τους γνωρίζουν. 

Σίγουρα αυτού του είδους οι καταστάσεις , περισσότερο ζημιά δημιουργούν κάνοντας τους ήδη καχύποπτους πολίτες περισσότερο ψαγμένους και σκεπτόμενους. Κάποια επίσημη ανακοίνωση για το θέμα της διαφοράς των κρουσμάτων δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής και θεωρούμε πως θα πρέπει άμεσα να δοθούν εξηγήσεις μιας και ο ταλαιπωρημένος από τα λάθη κόσμος της Ξάνθης δε τρώει κουτόχορτο.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια