GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



[Πέντε απίθανες χρήσεις του αλουμινόχαρτου που θα σας διευκολύνουν στην καθημερινότητα]

    Όλοι γνωρίζουμε πως το αλουμινόχαρτο είναι από τα είδη οικιακής χρήσης που χρησιμεύουν πολύ σε ό, τι έχει να κάνει με τη μαγειρική. Ωσ...

 

 

Όλοι γνωρίζουμε πως το αλουμινόχαρτο είναι από τα είδη οικιακής χρήσης που χρησιμεύουν πολύ σε ό, τι έχει να κάνει με τη μαγειρική. Ωστόσο, η χρήση του δεν περιορίζεται μόνο σε αυτό.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και αλλού στην καθημερινότητα μέσα στο σπίτι και μάλιστα κάποιες από τις χρήσεις του, ενδεχομένως να μην τις έχετε καν σκεφτεί.

Δείτε παρακάτω πέντε από αυτές:

Στα ντουλάπια της κουζίνας
Καλύψτε με αλουμινόχαρτο τα ντουλάπια της κουζίνας και τα συρτάρια σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα φωτίσετε ακόμη και τις πλέον σκοτεινές γωνιές τους και θα προφυλάξετε το υλικό των ντουλαπιών από πιθανές φθορές.

Αυτοσχέδιο σφουγγάρι
Για να διώξετε τα υπολείμματα και τις σκουριές από τις σχάρες, κάντε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο μπάλα και τρίψτε τα σημεία που χρειάζεται καθάρισμα. Θα δείτε αμέσως διαφορά.

Προστατέψτε τη βεράντα
Κρεμάστε λωρίδες από αλουμινόχαρτο από τα φυτά σας ή το σχοινί και προστατέψτε τη βεράντα από τα ανεπιθύμητα σημάδια που αφήνουν πίσω τους τα πουλιά.

Για το σιδέρωμα
Κάντε μία από τις πιο βαρετές δουλειές του σπιτιού, παιχνιδάκι τοποθετώντας ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο κάτω από το σιδερόπανό σας. Με αυτόν τον τρόπο, οι ζάρες από τα ρούχα σας θα εξαφανιστούν άμεσα και αποτελεσματικά.

Λύση για φρέσκες μπανάνες
Για να διατηρήσετε τις μπανάνες σας φρέσκες το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τυλίξετε τα κοτσάνια τους με ένα μικρό κομμάτι αλουμινόχαρτο.
 


 


Δεν υπάρχουν σχόλια