GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



[Η Ξάνθη συνεχίζει να χρησιμοποιεί τα γήπεδα του Καλπαζίδη! "Βομβαρδισμός" νέων επιθέσεων με αφορμή τη συνέντευξη του Φάνη Ουζουνίδη.]

  Η «μονταζιέρα» άλλαξε τη δήλωση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ξάνθη, Φάνη Ουζουνίδη, ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, αλλά η αλήθεια δεν κρ...

 

Η «μονταζιέρα» άλλαξε τη δήλωση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ξάνθη, Φάνη Ουζουνίδη, ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, αλλά η αλήθεια δεν κρύβεται!

Αργά η γρήγορα η υπόθεση της «πολυϊδιοκτησίας» θα έρθει στην επικαιρότητα. ΠΑΟΚ και Ξάνθη θα βρεθούν ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, για να εξηγήσουν τις μεταξύ τους (αποδεδειγμένες) σχέσεις εξάρτησης από τη σεζόν 2018. Μια υπόθεση που δεν έχει ξεχαστεί. Και δεν θα ξεχαστεί ούτε θα μείνει στο σκοτάδι. Ειδικά από τη στιγμή που τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Όπως ξεκάθαρο είναι το γεγονός ότι με τη νέα διοίκηση, η ΠΑΕ Ξάνθη συνεχίζει να χρησιμοποιεί τις εγκαταστάσεις του Γιάννη Καλπαζίδη. Του ανιψιού του Ιβάν Σαββίδη. Κόντρα στη «μονταζιέρα» που προσπάθησαν να κάνουν ορισμένοι.

Εξηγούμαστε. Πριν από λίγες ημέρες ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ξάνθη, Φάνης Ουζουνίδης, παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Focus FM» της Θεσσαλονίκης. Μεταξύ όσων είπε, λοιπόν, μίλησε και για τις εγκαταστάσεις του Καλπαζίδη. Σύμφωνα με την απομαγνητοφώνηση που έγινε από συγκριμένα ΜΜΕ, λοιπόν, ο Ουζουνίδης εμφανίζεται να δηλώνει τα εξής: «Δεν έχουμε καμία σχέση, ούτε με τα γήπεδα ποδοσφαίρου, που βρίσκονται μπροστά στο ξενοδοχείο των Πηγαδίων, είναι άλλου επιχειρηματία και δεν χρησιμοποιούμε κανένα γήπεδο από αυτά, έχουμε δυο δικά μας και θα φτιάξουμε κι άλλα, εντός των επόμενων μηνών».

Εντούτοις, η αλήθεια είναι ότι η δήλωση αυτή δεν έγινε ποτέ. Αλλά παραποιήθηκε. Καθώς η ΠΑΕ Ξάνθη έχει χρησιμοποιήσει κανονικά τα γήπεδα του Καλπαζίδη. Μάλιστα, όπως αναφέρει το thrakisports.gr, από τα ελάχιστα επίσημα παιχνίδια που πρόλαβαν να γίνουν μέχρι την διακοπή και των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων ήταν η αναμέτρηση ανάμεσα στην Κ17 της Ξάνθης και την αντίστοιχη αναπτυξιακή ομάδα της ΑΕΛ. Ο αγώνας αυτός διεξήχθη σε γήπεδο μπροστά ακριβώς από το Σαλέ, το οποίο ανήκει στο ξενοδοχειακό συγκρότημα που έχει αγοράσει ο Γιάννης Καλπαζίδης. Την πέτρα του σκανδάλ,ου στην υπόθεση πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ, Ξάνθης.

Τι είπε ο Φάνης Ουζουνίδης στην περίφημη συνέντευξή του; Τα εξής: «Υπάρχουν τα βοηθητικά της ΠΑΕ και τα γραφεία. Τα γήπεδα μπροστά στο ξενοδοχείο είναι ιδιοκτησία άλλου προσώπου (σ.σ. Καλπαζίδη). Δεν μας αφορά εμάς, δεν έχουμε καμία νομική σχέση. Έχουμε μια σχέση εκμετάλλευσης για τις ανάγκες των ακαδημιών. Υπάρχει μια σχέση μίσθωσης- εκμετάλλευσης, αλλά λόγω του Covid έπαψε και αυτή η σχέση. Σήμερα δεν υπάρχει καμία. Και μιλάμε για μίσθωση δύο ή τριών γηπέδων από τα επτά ή οκτώ. Εμείς πλέον κάνουμε τους σχεδιασμούς μας για επέκταση του προπονητικού κέντρου της ομάδας».

Επί της ουσίας, λοιπόν, ο Ουζουνίδης παραδέχεται ότι και η νέα διοίκηση της ΠΑΕ Ξάνθη συνεχίζει να χρησιμοποιεί τα γήπεδα του Καλπαζίδη. Κάτι που συνέβαινε και με το προηγούμενο καθεστώς της Ξάνθης. Όπως και πολλά ακόμη, που αποκαλύφθηκαν και δεν χωρούν αμφισβήτησης.

Εχει ενδιαφέρον να δούμε την αεροφωτογραφία που δημοσίευσε το thrakisports. Σε αυτήν φαίνονται στο βάθος τα επτά γήπεδα του Σαλέ που ανήκουν στον Καλπαζίδη και στο κάτω μέρος από το γήπεδο, τα… δύο γήπεδα του προπονητικού κέντρου της ΠΑΕ Ξάνθη. Η κόκκινη γραμμή χωρίζει τις εγκαταστάσεις και αποτελεί και το φυσικό όριο των Πηγαδίων του Δήμου Αβδήρων (κάτω) με τα Κιμμέρια του Δήμου Ξάνθης (επάνω).




 

Δεν υπάρχουν σχόλια