GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



[Διευκρινίσεις Πέτσα για τους γονείς παιδιών που κατατάσσονται στις Ένοπλες Δυνάμεις]

  Σε διευκρινίσεις για τα μέτρα που θα ισχύσουν από το πρωί του Σαββάτου σε όλη την Ελλάδα, όπως η απαγόρευση των μετακινήσεων, προχώρησε ο ...

 

Σε διευκρινίσεις για τα μέτρα που θα ισχύσουν από το πρωί του Σαββάτου σε όλη την Ελλάδα, όπως η απαγόρευση των μετακινήσεων, προχώρησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ανάμεσά τους και το φλέγον για χιλιάδες γονείς θέμα της κατάταξης των νεοσυλλέκτων και των συνοδών τους.

Ήδη από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι θα επιβληθεί απαγόρευση στις μετακινήσεις, πολλοί γονείς διατύπωναν -και στο OnAlert- το αγωνιώδες ερώτημα αν θα μπορέσουν να συνοδεύσουν τα παιδιά τους στις μονάδες κατάταξης.

Όπως λοιπόν είπε ο κ. Πέτσας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, ο γονέας θα μπορεί να μεταφέρει με το ΙΧ το παιδί του για να καταταγεί στον στρατό. Σύμφωνα με πληροφορίες, το έγγραφο για την κατάταξη αρκεί ως αποδεικτικό για το «ελεύθερο» της μετακίνησης, όπως ακριβώς είχε ισχύσει και τον Μάρτιο.

Κατά τα λοιπά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε πως επιτρέπεται η μετακίνηση για συγκομιδή αγροτικών προϊόντων (ο ιδιοκτήτης με την επίδειξη Ε9 και ο εργαζόμενος με την επίδειξη φόρμας εργασίας).

Αναφορικά με το επίδομα των 800 € σημείωσε πως θα δοθούν στις αρχές Δεκεμβρίου και θα είναι κατ’ αναλογία των ημερών αναστολής τον Νοέμβριο.

Τέλος σχετικά με τις εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου σημείωσε πως «εφόσον έχουμε απαγόρευσή, δεν νοείται να γίνει καμιά πορεία».

Πηγή: skai.gr



 

Δεν υπάρχουν σχόλια