GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


[Νέα δεδομένα στις μετακινήσεις των ταξί από εχθές]

– Αλλάζει ο αριθμός των επιβατών που επιτρέπεται μέσα στο όχημα – Προβληματισμός στους οδηγούς ταξί Ξάνθης, για τις επιπτώσεις που θα φέρουν...

– Αλλάζει ο αριθμός των επιβατών που επιτρέπεται μέσα στο όχημα
– Προβληματισμός στους οδηγούς ταξί Ξάνθης, για τις επιπτώσεις που θα φέρουν τα νέα μέτρα στον κλάδο

Φραντζής Καπετανόπουλος:
«Έχουμε επηρεαστεί αρνητικά κι από το κλείσιμο των χώρων εστίασης. Η αναστολή στη λειτουργία τους σηματοδοτεί μηδενικά δρομολόγια για τα ταξί τις νυχτερινές ώρες…»

  Σε ισχύ από την Τρίτη 3 Νοεμβρίου το δεύτερο, αλλά πιο ήπιο lockdown, με τη χώρα να χωρίζεται πλέον σε δύο ζώνες με διαφορετικά μέτρα σε κάθε μία κατά της πανδημίας.Τα νέα περιοριστικά μέτρα που έχουν τεθεί σε ισχύ επηρεάζουν πολλούς κλάδους, όπως ο κλάδος των ταξί, όπου αλλάζει ο αριθμός των επιβατών που επιτρέπεται μέσα σε αυτά.

  Όπως ενημερώνει σχετικά, ο Πρόεδρος του Σωματείου Οδηγών Ταξί Ξάνθης, κύριος Φραντζής Καπετανόπουλος, «πλέον, μέσα στο ταξί επιτρέπεται μόνον ένα άτομο κι ο οδηγός, συνολικά δύο άτομα, εκτός κι αν πρόκειται για τα μέλη της ίδιας οικογένειας, τα οποία κατοικούν στο ίδιο σπίτι. Επίσης, ο ασθενής που μεταφέρεται στο Νοσοκομείο ή σε ιατρό για εξέταση έχει δικαίωμα να έχει μαζί του έναν συνοδό μέσα στο ταξί…».


 

Δεν υπάρχουν σχόλια