GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


[Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας: Ζητήσαμε από το Υπουργείο να περιορίσουμε την κυκλοφορία προς την Θάσο]

    Επιστολή προς το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και τον ΕΟΔΥ απέστειλε ο Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας (ΙΣΚ), ζητώντας την άμεση λήψη μέτ...

 

 

Επιστολή προς το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και τον ΕΟΔΥ απέστειλε ο Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας (ΙΣΚ), ζητώντας την άμεση λήψη μέτρων ώστε να περιοριστούν στις απολύτως απαραίτητες οι μετακινήσεις πολιτών από και προς τη Θάσο, σε μια προσπάθεια περιορισμού της μετάδοσης του κορωνοϊού στο νησί.

«Μέχρι στιγμής», σημειώνει η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας κ. Αντωνίου, «η Θάσος παραμένει χωρίς κανένα κρούσμα κορωνοϊού και παρά το γεγονός ότι διοικητικά και γεωγραφικά υπάγεται στην Π.Ε. Καβάλας, στον υγειονομικό χάρτη εξακολουθεί να παραμένει στο πράσινο χρώμα. Ωστόσο, η επικοινωνία των κατοίκων του νησιού με το ηπειρωτικό τμήμα είναι καθημερινή και αναπόφευκτη μέσω των πορθμειακών γραμμών Καβάλας-Πρίνου και Κεραμωτής- Λιμένα».

Ο ΙΣΚ, με ανακοίνωσή του από την προηγούμενη εβδομάδα, είχε απευθύνει εκ νέου έκκληση προς όλους τους πολίτες ανεξαρτήτου ηλικίας, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και συνεπείς στην τήρηση των μέτρων προστασίας κατά του κορωνοϊού, επισημαίνοντας ότι «τα όπλα μας (σωστή χρήση μάσκας, αυστηρή τήρηση των αποστάσεων με αποφυγή συγχρωτισμού, πολύ καλή υγιεινή των χεριών) μέχρι την πολυπόθητη έλευση του ασφαλούς και αποτελεσματικού συνάμα εμβολίου δυστυχώς είναι λίγα, αλλά ευτυχώς ουσιαστικά».

Μάλιστα η κ. Αντωνίου πρόσθεσε μέσα από την εκπομπή ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ του ENA Channel ότι θα πρέπει το Υπουργείο να προχωρήσει στον περιορισμό των δρομολογίων από και προς το νησί της Θάσου.
 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια