GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



[Ε, όχι και μια ομάδα όλοι οι Έλληνες Θεοδωρικάκε! Η "ομάδα" των προνομιούχων αυτοδιοικητικών και τα..."κορόϊδα"]

  Ο Υπουργός των ...απευθείας αναθέσεων Δημάρχων και αντιδημάρχω,της αδιαφάνειας και της ΡΕΜΟΥΛΑΣ που επικρατεί στους περισσότερους Δήμους τ...

 

Ο Υπουργός των ...απευθείας αναθέσεων Δημάρχων και αντιδημάρχω,της αδιαφάνειας και της ΡΕΜΟΥΛΑΣ που επικρατεί στους περισσότερους Δήμους της χώρας, να σταματήσει επιτέλους να εμπαίζει τη νοημοσύνη του Ελληνικού λαού!

 

Δήλωσε με τον γνωστό του στόμφο ο πρώην ΚΝΕίτης, σύμβοιυλος του Σημίτη και του Καλογρίτσα Υπουργός Αυτοδιοίκησης, αδιαφάνεια και ….απευθείας αναθέσεων Τάσος Θεοδωρικάκος ανακοινώνοντας  νέες οικονομικές ενισχύσεις στους Δήμους στη συνέντευξη τύπου του  Σαββάτου.

«Για το σκοπό αυτό η κυβέρνηση ενισχύει, την επόμενη εβδομάδα, με πρόσθετα 60 εκατομμύρια € την Αυτοδιοίκηση για να αναπληρώσει τις απώλειες των εσόδων της.

Δίνουμε μάχη με έναν αόρατο, αλλά πολύ επικίνδυνο εχθρό.
Είμαστε απολύτως ενωμένοι.
Όλοι οι Έλληνες είμαστε μία ομάδα και θα τον νικήσουμε»
Κι εμείς του απαντάμε καθαρά και σταράτα!


-Έ όχι και….μια ομάδα όλοι οι Έλληνες κύριε Θεοδωρικάκες! Εσύ κατάφερες να δημιουργήσεις δυο νέες τάξεις στην Ελληνική κοινωνία...Μην εμπαίζεις έτσι τη νοημοσύνη μας!

Από τη μια η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων που υποφέρει, δεν μπορεί να πληρώσει το ρεύμα και τα ενοίκια, δημιουργούνται νέες στρατιές ανέργων και τα νοικοκυριά πάνε από το κακό στο χειρότερο κι από την άλλοι η "ομάδα" σου! Οι ….προνομιούχοι Αυτοδιοικητικοί, Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι, ειδικοί σύμβουλοι και ημέτεροι που με τις υψηλές αντιμισθίες των 4-5.000 και των 1.700-2.000 ευρώ χωρίς οι περισσότεροι να κάνουν τίποτα, με τις στρατιές των ειδικών συμβούλων που κανείς δεν ξέρει που απασχολούνται και τις ….απευθείας αναθέσεις των Δημάρχων και αντ’ αυτών αντιδημάρχων να δίνονται με ΠΛΗΡΗ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ!

-Από τη μια εσύ (και εσείς…) δηλαδή σύντροφε Τάσο Θεοδωρίδη  που καταφέρνεις να μεταπηδάς από το ένα κόμμα στο άλλο και από την ΚΝΕ και τον Σημίτη, να θέλεις να γίνεις και…σημαία της Νέας Δημοκρατίας, διχάζοντας ήδη τον κόσμο της ενώ τα έχεις κάνει όλα μπάχαλο και έχεις "νομιμοποιήσει" την αδιαφάνεια, δημιουργώντας δυστυχώς συνειδητά ή ασυνείδητα, νέα λαμόγια!  Κι από την άλλη κι άλλη... όλοι …οι υπόλοιποι…!

(σ.σ. Βέβαια δεν φταίς μόνο εσύ....Απο τη μια Κυβέρνηση και αντιπολίτευση που σε χαϊδεύουν  κι από την άλλη τα ΜΜΕ που σε βγάζουν και…μπροστά στις ...δημοσκοπήσεις! Γιατί χρόνια τώρα το "ξέρεις" καλά το επικοινωνιακό παιχνίδι...Κι ήσουν καλός «γυρολόγος» κομμάτων και επιχειρηματιών...Το ξέρεις καλά αυτό το "παιχνίδι" τόσα χρόνια...)




 

Δεν υπάρχουν σχόλια