GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



[Το νέο Δικαστικό Μέγαρο Αλεξανδρούπολης στον πυρήνα της συνάντησης του Α. Δημοσχάκη με τον Υπουργό Δικαιοσύνης]

  Γόνιμη και αποδοτική συνάντηση πραγματοποίησε τη Δευτέρα 23/11, ο βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της Ε.Α. , Αναστάσιος Δημοσχάκης ...

 

Γόνιμη και αποδοτική συνάντηση πραγματοποίησε τη Δευτέρα 23/11, ο βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της Ε.Α. , Αναστάσιος Δημοσχάκης με τον Υπουργό Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας με αντικείμενο συζήτησης τα ζητήματα του Νομού που άπτονται των αρμοδιοτήτων του Υπουργείου.

Στον πυρήνα της συνομιλίας ήταν η αναγκαιότητα για την ανέγερση ενός νέου, σύγχρονου και λειτουργικού Δικαστικού Μεγάρου στην πόλη της Αλεξανδρούπολης, γεγονός που αποτελεί ένα διαχρονικό και πάγιο αίτημα του νομικού και δικαστικού κόσμου της πόλης αλλά και συνολικά της τοπικής κοινωνίας και των θεσμικών της φορέων.
Ο βουλευτής υπογράμμισε ότι η αποσυμφόρηση του αστικού ιστού της Πρωτεύουσας του Νομού από δυο ζωτικές υπηρεσίες, που στεγάζονται σήμερα στο Αστυνομικό Μέγαρο και στο Δικαστικό Μέγαρο εκτός του εμπορικού κέντρου αυτής θα απελευθερώσει την λειτουργία της και θα αναβαθμίσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες.

Ο Υπουργός δήλωσε ότι μετά το πέρας των περιοριστικών μέτρων λόγω υγειονομικής κρίσης ότι θα επισκεφτεί τον Νομό Έβρου καθώς και τα δύο Πρωτοδικεία αυτού, φέρνοντας χαρούμενες ειδήσεις για τον ακριτικό Νομό.

Δεν υπάρχουν σχόλια