GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τι γίνεται, ωστόσο, με το θέμα της αποθήκευσής τους; Πώς πρέπει να τις αποθηκεύουμε για να μην φθαρούν; Πάρτε ιδέες από τις έξυπνες συμβουλές που ακολουθούν παρακάτω.

  Από τα πιο δημοφιλή και αγαπημένα, αλλά και απαραίτητα, αξεσουάρ για κάθε γυναίκα. Εκτός του ότι οι τσάντες δίνουν στιλ στις εμφανίσεις ...

 

Από τα πιο δημοφιλή και αγαπημένα, αλλά και απαραίτητα, αξεσουάρ για κάθε γυναίκα. Εκτός του ότι οι τσάντες δίνουν στιλ στις εμφανίσεις μας, είναι εξίσου χρηστικές και πρακτικές, γι’ αυτό και κάθε γυναίκα δεν αρκείται μόνο σε μία.

Έχετε άμεσα προσβάσιμες τις τσάντες της σεζόν
Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν μερικές τσάντες για καθημερινή χρήση. Αυτές, οι ειδικοί προτείνουν να τις αποθηκεύετε σε μέρος με εύκολη πρόσβαση όπως στην κρεμάστρα με τα παλτό ή δίπλα στην είσοδο του σπιτιού. Διατηρήστε, λοιπόν, σε άμεσα προσβάσιμο μέρος τις εκάστοτε τσάντες που χρησιμοποιείτε περισσότερο και αποθηκεύστε τις υπόλοιπες σε ένα κουτί ή την ντουλάπα σας.

Αποθηκεύστε τις τσάντες εκτός εποχής σε καθαρούς, κλειστούς χώρους

Για να αποθηκεύσετε τις off season τσάντες σας, προτιμήστε κλειστούς καθαρούς χώρους όπως διάφανα πλαστικά κουτιά. Με αυτόν τον τρόπο δεν έχετε εκτεθειμένες τις αγαπημένες σας τσάντες στη σκόνη και σε οποιαδήποτε άλλη φθορά. Μην ξεχάσετε να κολλήσετε ετικέτες με το περιεχόμενο για να γνωρίζετε πού βρίσκεται τι.

Εκμεταλλευτείτε τον χώρο σας
Εάν έχετε την πολυτέλεια του επιπλέον χώρου, σκεφτείτε την ιδέα να δώσετε σε κάθε τσάντα λίγο επιπλέον χώρο. Ένα από τα πιο συνηθισμένα οργανωτικά λάθη που κάνουμε είναι ότι στοιβάζουμε τις τσάντες μας σε ένα γεμάτο ράφι μέσα στη ντουλάπα, με αποτέλεσμα να «τσαλακωθεί» το υλικό τους, με συσπάσεις και περίεργες πτυχές. Πράγμα που δεν θέλετε να συμβεί.

Αποθηκεύστε έξυπνα
Καθαρίστε ένα συρτάρι ή κουτί και τακτοποιήσετε τις τσάντες κάθετα, από αριστερά προς τα δεξιά, ώστε να μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση σε οποιαδήποτε από αυτές. Αν τις βάλετε τη μία πάνω στην άλλη δεν θα μπορείτε να προσεγγίσετε εύκολα αυτήν που βάλατε κάτω κάτω.


 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια