GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


[Απάντηση Κριτσίνη στον πρώην Δήμαρχο Αβδήρων: Κύριε Τσολακίδη, μην «ξύνεστε στην γλίτσα του τσοπάνη»!]

  Από τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Αβδήρων πήραμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω απάντησή του, στην επιστολή του πρώην...

 

Από τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Αβδήρων πήραμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω απάντησή του, στην επιστολή του πρώην δήμαρχου Αβδήρων Βασίλη Τσολακίδη:
Αντιλαμβανόμαστε τον πανικό που διακατέχει τον κ. Τσολακίδη. Τώρα που αποκαλύπτεται κάθε μέρα η πολιτική "διαπλοκή". Προσπαθεί υποκριτικά να αλλάξει την «ατζέντα» και το βαρύ «κλίμα» των ημερών όταν ο ίδιος έτρεχε να εκλεγεί δημοκρατικά ο καθ’ όλα άξιος και αγαπητός σύντροφός του, Νομάρχης Ξάνθης με καταγωγή από την Καλαμάτα....και εδώ και ενάμιση χρόνο μετά τις εκλογές μας αποκαλεί "ξένους" υποτιμώντας την νοημοσύνη σχεδόν των μισών πολιτών του Δήμου μας που μας τίμησαν με την ψήφο τους και μας έστειλαν στην μείζονα αντιπολίτευση, απορρίπτοντας της πολιτικές του θέσεις και προτάσεις. Δεν τολμά όμως για άλλη μία φορά να απαντήσει σε κανένα ερώτημα γιατί δέκα χρόνια δεν έκλεισαν οι "αμαρτωλές" εταιρείες, γιατί δεν έχουμε στοιχεία, όπως λέει.... Δυστυχώς για αυτόν όλα τα στοιχεία τα έχουν δώσει οι δικοί τους άνθρωποι. Ο αείμνηστος, πρώην αντιδήμαρχος Σταμάτης Βαλασίδης και ο συνεργάτης του κ. Μουρατίδης Αθανάσιος που παρόλο που διαχειρίστηκαν την εταιρεία της Βιστωνίδας που δεν είχε πρόβλημα, διακατεχόμενοι από το άγχος και την αγωνία μην κάποια στιγμή οι ανυποψίαστοι δημότες πληρώσουν το «μάρμαρο» δήλωναν στα δημοτικά συμβούλια τα κάτωθι.

Αν τολμά ας απαντήσει λοιπόν. Πρώτον: Στον αείμνηστο Βαλασίδη Σταμάτη εισηγητή στην υπ. αριθμ. 27/2015 απόφαση του δημοτικού συμβουλίου έστω και μετά από 5 χρόνια, ο οποίος δήλωσε: «Η νέα κοινωφελής επιχείρηση έκανε έναρξη εργασιών και έλαβε ύστερα από παρέμβαση του τότε αντιδημάρχου Παραστατίδη Γεωργίου νέο ΑΦΜ από την ΔΟΥ Ξάνθης, με την δέσμευση ότι θα προσκομίζονταν σε πολύ σύντομο χρόνο (εύλογο διάστημα) τα ΑΦΜ τους (απαραίτητο για έκδοση νέου ΑΦΜ), πράγμα το οποίο δεν έγινε από το 2011 μέχρι σήμερα, αυτό είχε σαν συνέπεια να μη δύναται η επιχείρηση να λάβει φορολογική ενημερότητα απαραίτητη για την είσπραξη χρημάτων των επιδοτούμενων προγραμμάτων ΚΔΑΠ, “Βοήθεια στο Σπίτι”, προσωπικό ΑΜΕΑ κ.λπ.».

Δεύτερον: στην υπ. αριθμ. 25/2015 Απόφαση δημοτικού συμβουλίου Μουρατίδης Αθανάσιος, πρώην δημοτικό σύμβουλο και πρόεδρο της κοινωφελούς επιχείρησης με τον συνδυασμό του κ Τσολακίδη. Απόσπασμα από την τοποθέτηση του: «Αυτή τη στιγμή υπάρχει μια αδυναμία λογιστή να μαζέψει όλα τα στοιχεία του Σελέρου, Αβδήρων, Βιστωνίδας και να τα κάνει ένα, να γίνει δηλαδή η ενσωμάτωση, η οποία δεν έγινε ποτέ, για αυτό το λόγο δεν είχαμε φορολογική ενημερότητα, ούτε ασφαλιστική ενημερότητα να προχωρήσουμε».... «Γιατί από το 2007 το Σέλερο και τα Άβδηρα δεν είχανε ούτε φορολογικές δηλώσεις ούτε τίποτα, καταλάβατε(;) είναι δύσκολο μετά από οκτώ (8) χρόνια να κάνουμε δηλώσεις για το 2007, 2008, 2009, 2010, 2011. Η επιχείρηση της Βιστωνίδας λειτουργούσε κανονικά μέχρι το 2011 όταν και την παρέλαβα από τον κ. Βαλασίδη. Όμως δεν αφορά και τις άλλες επιχειρήσεις Σέλερο και Άβδηρα».

Κύριε Τσολακίδη, μην "ξύνεστε στην γλίτσα του τσοπάνη". Απαντήστε σε εμάς αλλά κυρίως στους δημότες μας, γιατί δεν κλείσατε τις εταιρείες δέκα ολόκληρα χρόνια, με πιθανή συνέπεια να φορτωθούν οι ανυποψίαστοι δημότες μας τα πρόστιμα και τους τόκους, εάν παραγραφούν τα "αδικήματα" των υπευθύνων.

ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ, ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΗ ΚΩΛΥΣΙΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ...

Ο Επικεφαλής Μείζονος Αντιπολίτευσης
Δήμου Αβδήρων

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΡΙΤΣΙΝΗΣ



 

Δεν υπάρχουν σχόλια