GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



[57 οι νοσηλευόμενοι ασθενείς με κορονοϊό στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης σήμερα 5/11]

  Νέα αύξηση του αριθμού νοσηλευομένων ασθενών με κορωνοϊό σημειώθηκε στο νοσοκομείο αναφοράς της Αλεξανδρούπολης το προηγούμενο 24ωρο, κατά...

 

Νέα αύξηση του αριθμού νοσηλευομένων ασθενών με κορωνοϊό σημειώθηκε στο νοσοκομείο αναφοράς της Αλεξανδρούπολης το προηγούμενο 24ωρο, κατά το οποίο έγιναν έξι νέες εισαγωγές και δόθηκαν τρία εξιτήρια.

Για νοσηλεία μπήκαν ένας 50χρονος από την Κομοτηνή, ένας 27χρονος από τη Δράμα, δύο άνδρες, 31 και 39 ετών, από την Ξάνθη, ένας 68χρονος από την Αλεξανδρούπολη και μία γυναίκα 32 ετών από την Καβάλα.

Εξιτήρια δόθηκαν σε έναν 38χρονο από τις Φέρες Αλεξανδρούπολης, σε έναν 67χρονο από την Αλεξανδρούπολη και σε έναν 80χρονο από την Καβάλα.

Σήμερα (05/11) στο νοσοκομείο νοσηλεύονται 57 ασθενείς με κορωνοϊό, εκ των οποίων οι 46 στις Μονάδες Covid-19, έξι στη Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων και πέντε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Εν τω μεταξύ, ανάμεσα στα 2.646 νέα κρούσματα σε όλη τη χώρα, που ανακοίνωσε εχθές το ΕΟΔΥ, υπήρχαν και 341 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, και συγκεκριμένα: 85 στη Δράμα, 83 στη Ροδόπη, 61 στον Έβρο, 57 στην Καβάλα και 55 στην Ξάνθη.

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Χρυσούλα Σαμουρίδου



 

Δεν υπάρχουν σχόλια