GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



[Η κατάταξη 10.000 νεοσυλλέκτων και το στοίχημα που κέρδισε ο Γ.Γ. Αντώνης Οικονόμου]

10.000 περίπου νεοσύλλεκτοι προβλέπεται σύμφωνα με το σχεδιασμό να καταταγούν μόνο στο Στρατό Ξηράς, στις αρχές Νοεμβρίου.

10.000 περίπου νεοσύλλεκτοι προβλέπεται σύμφωνα με το σχεδιασμό να καταταγούν μόνο στο Στρατό Ξηράς, στις αρχές Νοεμβρίου.Εν μέσω της πανδημίας του Κορονοϊού, αυτό που προέχει για το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και την κυβέρνηση γενικότερα, είναι η κατάταξη των νέων παιδιών που θα κληθούν να υπηρετήσουν σε μια δύσκολη συγκυρία την πατρίδα, να γίνει με ασφάλεια.

Ήδη μέσα στο Σαββατοκύριακο και μετά το διάγγελμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr, να ληφθούν και νέες αποφάσεις για την κατάταξη.

Όσον αφορά τώρα τον αντι-covid εξοπλισμό για τους νεοσύλλεκτους, αυτός είναι έτοιμος και αναμένεται να χορηγηθεί στους στρατιώτες.

Με εντολή του Γ.Γ. ΥΠΕΘΑ, Αντώνη Οικονόμου, ο οποίος είναι αρμόδιος για τα στρατιωτικά εργοστάσια και το πολιτικό προσωπικό, έχουν ετοιμαστεί χιλιάδες μάσκες και ατομικά βαλιτσάκια με αντισηπτικά και αντι-covid υλικό, που θα χορηγηθεί στους οπλίτες.

Μάλιστα όπως ήδη έγινε γνωστό, την ερχόμενη εβδομάδα θα λειτουργήσει στο 700 στρατιωτικό εργοστάσιο, ένα καινούριο, σύγχρονο μηχάνημα, το οποίο θα παράγει 200.000 μάσκες την εβδομάδα, για τις ανάγκες τόσο των Ενόπλων Δυνάμεων αλλά και γενικότερα προς όφελος του κρατικού μηχανισμού.

Οι περιοδείες του Γ.Γ. ΥΠΕΘΑ Αντώνη Οικονόμου, στα στρατιωτικά εργοστάσια και οι συνεχείς του επαφές με τις Διοικήσεις τους, απέφερε καρπούς και το στοίχημα κερδήθηκε.

Η κατάταξη των νέων μας στρατιωτών, θα γίνει με ασφάλεια.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια