GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



[ΚΡΙΤΣΙΝΗΣ VS ΘΕΟΧΑΡΗ ΣΟΥΠΙΑΔΗ: Η πολιτική ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ δεν είναι ότι το καλύτερο για έναν νέο άνθρωπο]

  Με καυστικό τρόπο ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Αβδήρων Αθανάσιος Κριτσίνης σχολίασε με ανακοίνωσή του, την ανεξαρτ...

 

Με καυστικό τρόπο ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Αβδήρων Αθανάσιος Κριτσίνης σχολίασε με ανακοίνωσή του, την ανεξαρτητοποίηση του δημοτικού συμβούλου Χάρη Σουπιάδη που εκλέχθημε με τον δικό του συνδασμό!...

Ιδού αυτούσια όλη η ανακοίνωση του:
Την επιλογή του δημοτικού συμβούλου κ. Θεοχάρη Σουπιάδη να ανεξαρτητοποιηθεί για τους δικούς του λόγους την σεβόμαστε.

Το σημαντικό για μας δεν είναι η ανεξαρτητοποίηση του, που δεν ανακοινώθηκε από τον ίδιο αλλά από τον Δήμαρχο Αβδήρων κ. Γιώργο Τσιτιρίδη που συν-διοικούν το δήμο με την παράταξη του κ. Τσολακίδη ελέω νόμου Θεοδωρικάκου, σε τηλεοπτική εκπομπή, μία μέρα πριν το ανακοινώσει ο ίδιος.

Εμείς το πληροφορηθήκαμε από το δημοσιογράφο κ. Πάνο Παπαδόπουλο από την τηλεοπτική εκπομπή «ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ» μόλις είχαμε εξέλθει από την Εισαγγελία Ξάνθης και λάβαμε κλήση για ένορκη εξέταση (προκαταρκτική) να καταθέσουμε για την σοβαρή ποινική υπόθεση των εταιρειών των πρώην Δήμων Αβδήρων, Βιστωνίδας, Σελέρου καθώς και τη νέα εταιρεία του Δήμου Αβδήρων που δημιουργήθηκε νομικά από την συγχώνευση των τριών πρώην εταιρειών.

Δυστυχώς η χθεσινή δήλωση του κ. Σουπιάδη στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι ο κύριος λόγος της ανεξαρτητοποίησης του ήταν ότι δεν ενημερώθηκε από τον αρχηγό της παράταξης για το θέμα των εταιρειών που εισήχθη στο Δημοτικό Συμβούλιο και πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης και των ελεγκτικών μηχανισμών, καθώς και η πρόωρη ανακοίνωση της ανεξαρτητοποίησης του έγινε σε τηλεοπτικό σταθμό από τον κ. Τσιτιρίδη δεν μας αφήνει κανένα περιθώριο να σκεφτούμε ότι η ανεξαρτητοποίηση του κ. Σουπιάδη ότι δεν «βάζει πλάτη» για άλλοθι στην σκανδαλώδη δεκαετή πολιτική διαπλοκή των δύο παρατάξεων που διοικούν τον Δήμο Αβδήρων με στόχο να αποσιωπηθεί το θέμα, να παραγραφούν πιθανές ευθύνες των υπευθύνων και να πληρώσουν το «μάρμαρο» οι ανυποψίαστοι δημότες.

Ευχόμαστε στον κ. Θεοχάρη Σουπιάδη καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.
Εμείς δεν λιποτακτούμε. Θα συνεχίσουμε συνεπείς στην εντολή και το ρόλο που μας έδωσαν οι δημότες μας, να τους υπηρετήσουμε στην μείζονα Αντιπολίτευση του Δήμου μας, καταθέτοντας θέσεις και προτάσεις καθώς θα προσπαθήσουμε να «σπάσουμε το απόστημα» της πολιτικής διαπλοκής, να καθαρίσει το τοπίο με τις εταιρείες του Δήμου Αβδήρων που δέκα ολόκληρα χρόνια δεν έχουν κλείσει, να αποδοθούν οι πιθανές ευθύνες στους υπεύθυνους, ποινικά και πειθαρχικά από τη δικαιοσύνη, προκειμένου να διαφυλάξουμε τα συμφέροντα του Δήμου και των δημοτών μας.

Όπως και να το πούμε όμως, η πολιτική ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ, εφόσον αναλάβει κάποιο πόστο ο κ. Σουπιάδης στο Δήμο και συνεργαστεί με την παράταξη Τσιτιρίδη, δεν είναι και ό,τι το καλύτερο για ένα νέο άνθρωπο.

Ξάνθη, 22 Οκτωβρίου 2020

Ο Επικεφαλής Μείζονος Αντιπολίτευσης
Δήμου Αβδήρων
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΡΙΤΣΙΝΗΣ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια