GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



[Συναγερμός στις αρχές της Ξάνθης, από την έξαρση των κρουσμάτων Covid-19]

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές της Ξάνθης, μετά την έξαρση των κρουσμάτων Κορονοϊού που παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες, με τους νεολ...

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές της Ξάνθης, μετά την έξαρση των κρουσμάτων Κορονοϊού που παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες, με τους νεολαίους να έχουν πάρει κεφάλι, αφού αψηφούν τον κίνδυνο και με την ανοχή των αρμόδιων υπηρεσιών, αλλά και την ανεύθυνη στάση των επαγγελματιών καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, που θυσιάζουν τα πάντα όπως φαίνεται, στον βωμό του κέρδους, συγκεντρώνονται για την βραδινή διασκέδαση χωρίς να τηρούν κανένα μέτρο αυτοπροστασίας.

  Δυστυχώς τα αντανακλαστικά της Αντιπεριφέρειας Ξάνθης λειτούργησαν με απαράδεκτη καθυστέρηση, αφού από την προηγούμενη εβδομάδα υπήρξαν ενδείξεις για το τι θα επακολουθούσε, όμως ο Αντιπεριφερειάρχης Ν. Ευφραιμίδης, συγκάλεσε σύσκεψη για σήμερα Δευτέρα, παρά το γεγονός ότι υπήρξε δημόσια τοποθέτηση του Περιφερειακού Συμβούλου Μ. Αμοιρίδη εδώ και αρκετές ημέρες, που ζητούσε να υπάρξει άμεσα σύσκεψη με θέμα συζήτησης τη λειτουργία των αρμοδίων, έτσι  ώστε να αποφευχθεί κάθε πιθανότητα διάδοσης του Κορονοϊού.

  Για τα όσα αναφέρω σήμερα, έχω στοιχεία και ντοκουμέντα, οπότε όποιος σκεφθεί να βγει απέναντί μου και να προσπαθήσει να με αντικρούσει, θα πρέπει να είναι καλά προετοιμασμένος, γιατί αυτά που θα βγουν από πλευράς μου, θα χρήζουν άμεσα την παρέμβαση της δικαιοσύνης, απέναντι στην κωλυσιεργία και τον ωχαδερφισμό των καθ’ ύλην αρμοδίων για την διαχείριση των δράσεων περιορισμού της διάδοσης του Κορονοϊού.

  Δεν θα πληρώνουν οι Ξανθιώτες συνεχώς την ελλιπή λειτουργία των αρμοδίων, αλλά και την ανευθυνότητα μερικών επαγγελματιών που θυσιάζουν τα πάντα στον βωμό του κέρδους.

  Ήμουν αρκετά προνοητικός την προηγούμενη εβδομάδα, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου, αλλά «στων κουφών την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα» λέει ο λαός μας.

  Σήμερα, η Ξάνθη είναι αντιμέτωπη με έναν εφιάλτη για ακόμη μια φορά και ενώ δεν έχει συνέλθει από την περίοδο των έκτακτων περιοριστικών μέτρων που είχαν επιβληθεί, εξαιτίας όλων αυτών που έγραψαν τους νόμους στα παλιά τους τα παπούτσια και γιόρτασαν την θρησκευτική τους γιορτή, όταν όλοι εμείς στερηθήκαμε το Άγιο Πάσχα.

  Μέσα σε όλη αυτή τη δυσάρεστη κατάσταση η οποία δημιουργείται , υπάρχουν και αυτοί του κινήματος Αντιcovid που βρίζουν και χλευάζουν όλους όσους προσπαθούν να ενημερώνουν αντικειμενικά την κοινή γνώμη, αλλά και να ζητούν από την κοινωνία να αυτοπροστατευτεί



 

Δεν υπάρχουν σχόλια