GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



[Έξυπνες, εναλλακτικές χρήσεις των κουζινικών σκευών]

Η εφευρετικότητα στην κουζίνα μπορεί να σας δώσει την λύση κάθε φορά που θέλετε να κάνετε κάτι και συνειδητοποιείτε ότι για την εφαρμο...


Η εφευρετικότητα στην κουζίνα μπορεί να σας δώσει την λύση κάθε φορά που θέλετε να κάνετε κάτι και συνειδητοποιείτε ότι για την εφαρμογή του σας λείπει το σωστό κουζινικό εργαλείο. Κανείς δεν είπε ότι πρέπει να έχετε τα πάντα στην κουζίνα σας, ωστόσο για να διευκολύνετε την καθημερινότητά σας πρέπει να σκεφτείτε έξυπνες ιδέες και κόλπα που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τον σκοπό σας.
Όπως και οι εναλλακτικές χρήσεις των κουζινικών σκευών που ακολουθούν για να σας αποδείξουν στην πράξη, ότι τα περισσότερα, αν όχι όλα τα κουζινικά σας είδη, έχουν παραπάνω από μία χρήσεις.

Μαχαίρια ως βάση κατσαρόλας
Εάν έχετε ξεμείνει από βάσεις- σουπλά κατσαρόλας ή χρησιμοποιούνται όλες σε άλλα σκεύη και θέλετε να τοποθετήσετε ένα ζεστό ταψί πάνω σε μία από αυτές, μπορείτε να τις αντιακαταστήστε με μαχαίρια. Τοποθετήστε ευθυγραμμισμένα μαχαίρια στον πάγκο της κουζίνας σας σε απόσταση περίπου 2,5 εκατοστών και βάλτε πάνω σε αυτά το ζεστό ταψί.

Αλουμινόχαρτο ως χωνί μετάγγισης
Θέλετε να μεταγγίσετε λάδι ή κάποιο άλλο υγρό σε μικρότερο μπουκάλι και δεν έχετε χωνί μετάγγισης; Την λύση θα σας δώσει άμεσα λίγο αλουμινόχαρτο. Κόψτε ένα κομμάτι, λοιπόν, τυλίξτε το σε χωνί και κάντε την δουλειά σας εύκολα και γρήγορα.

Οδοντόβουρτσα ως πινέλο ζαχαροπλαστικής
Δεν έχετε πινέλο ζαχαροπλαστικής; Κανένα πρόβλημα. Μια αχρησιμοποίητη οδοντόβουρτσα -σχεδόν σε όλα τα σπίτια υπάρχει τουλάχιστον μία εφεδρική- μπορεί να λύσει το πρόβλημά σας. Την βουτάτε, για παράδειγμα, στο αβγό ή το λάδι, και αλείφετε την επιφάνεια που θέλετε όπως θα κάνατε και με το πινέλο μαγειρικής.


Δεν υπάρχουν σχόλια