GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



[Πώς να εφαρμόσετε σωστά το κονσίλερ στο… ώριμο δέρμα σας]

  Η ακμή, τα σημάδια ηλικίας, ο υπερχρωματισμός και οι μαύροι κύκλοι αποτελούν μέρος της ζωής και της προσωπικότητάς της καθεμιάς, κάτι γι...

 

Η ακμή, τα σημάδια ηλικίας, ο υπερχρωματισμός και οι μαύροι κύκλοι αποτελούν μέρος της ζωής και της προσωπικότητάς της καθεμιάς, κάτι για τα οποία καμία δεν πρέπει να δυσανασχετεί.

Όταν το ζητούμενο, λοιπόν, είναι η ομοιόμορφη και άψογη κάλυψη, το σωστό κονσίλερ μπορεί να πάρει την θέση ενός μαγικού ραβδιού που μπορεί να κρύψει τις όποιες ατέλειες στο δέρμα σας, και να σας κάνει να νιώσετε πιο όμορφη και λαμπερή από ποτέ.

Για να «εξαφανίσετε», λοιπόν, τα σημάδια του χρόνου από το πρόσωπό σας, αυτό που πρέπει να αποφύγετε σίγουρα είναι η χρήση ενός βαριού και πυκνού κονσίλερ. Αντιθέτως, οι ειδικοί συστήνουν ένα υγρό κονσίλερ μεσαίας κάλυψης, που δεν θα «διαγράφει» τις λεπτές γραμμές ή τις ρυτίδες του προσώπου σας.

Αγοράστε, λοιπόν, τόνους που να βασίζονται στο χρώμα της περιοχής του δέρματος όπου θέλετε να το εφαρμόσετε. Μια φωτεινή απόχρωση σίγουρα θα αντανακλά το φως στο πρόσωπό σας και θα προσθέσει μια λάμψη στο δέρμα σας, ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι δεν θα εφαρμοστεί σε μια ήδη λαμπερή περιοχή, καθώς στην πραγματικότητα θα τονίσει περισσότερο τις ρυτίδες σας.

Για να εφαρμόσετε σωστά το κονσίλερ σας χρησιμοποιήστε ένα πινέλο ματιών σκιάς για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα, καθώς με αυτόν τον τρόπο θα ελαχιστοποιήσετε τις ατέλειες, ενώ θα κάνετε το δέρμα σας να μοιάζει όσο το δυνατόν πιο φρέσκο και φυσικό.


 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια