GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

[ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΜΠΟΥΚΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΙΑΣΜΟΥ ΟΝΤΕΡ ΜΟΥΜΙΝ]

Σαφώς και δεν χρειάζεται πρόλογος σε ένα κείμενο που απλά λέει αλήθειες τις οποίες δεν μπορεί να αντικρύσει ο ανθέλληνας δήμαρχος – Δι...


Σαφώς και δεν χρειάζεται πρόλογος σε ένα κείμενο που απλά λέει αλήθειες τις οποίες δεν μπορεί να αντικρύσει ο ανθέλληνας δήμαρχος – Διαβάστε το με προσοχή

Εκείνος συχνά ασχολείται μ`εμένα, αλλά εγώ είναι η πρώτη φορά που θα ασχοληθώ με τον Δήμαρχο Ιάσμου -κάτοικο Κομοτηνής- Οντέρ Μουμίν.

Εκείνος εκδίδει δελτία τύπου κυρίως για να λοιδορήσει, εγώ θα μιλήσω μόνον επί της ουσίας:

Πριν όμως μια μικρή διευκρίνιση.
Η ανακοίνωση που αφορά την αποκατάσταση του δρόμου προς τα Θρακικά Μετέωρα την οποία θα αναλάβει ο Στρατός, είναι έργο υψίστης σημασίας για τον Ίασμο πάνω στο οποίο δεν πρέπει να γίνεται πολιτική αντιπαράθεση.

Ζητήθηκε από τον Πρώην Υπουργό βουλευτή κ. Στυλιανίδη, ο οποίος έκανε και την ανακοίνωση, πολλές φορές μέσω και του συλλόγου να συνδράμει ώστε να υπάρξει θετική ανταπόκριση μέσω του Στρατού.

Πετύχαμε τη συμβασιοποίηση των 12 από τα 20 χιλιόμετρα συνολικά και πλέον μένει να καταφέρουμε να δρομολογήσουμε και τα υπόλοιπα 8.

Μιλάει για συντεταγμένες εκθέτοντας και αμφισβητώντας τον π.Υπουργό.
Όσον αφορά την επίσκεψη της κας Μπακογιάννη στον Ίασμο, δε γνώριζα πως έπρεπε να τον ρωτήσω, να ζητήσω ειδική άδεια, για να επιδώσω ένα υπόμνημα στην κα Μπακογιάννη και να έχω μαζί της μια συνομιλία 2 λεπτών στο χωριό μου, κάτι το οποίο η κα Μπακογιάννη ευγενέστατα δεν αρνήθηκε. Βεβαίως, εκείνο το οποίο ο κάτοικος Κομοτηνής και Δήμαρχος Ιάσμου Μουμίν δε γνωρίζει, είναι ότι ο Περιφερειάρχης κος Μέτιος, αμέσως μετά μου ζήτησε να μην αποχωρήσω, αλλά να παρακαθίσω κι εγώ στο γεύμα.

Ας δούμε όμως τώρα ποιος είναι εκείνος, που θέλει να μου παραδώσει μαθήματα ευγένειας, σεβασμού, πρωτοκόλλου κτλ:

Είναι ο Δήμαρχος, ο οποίος δε με αποκαλεί/προσφωνεί ως κύριο (οπότε δεν υπάρχει λόγος να τον αποκαλώ κι εγώ ), θέλοντας να εκτελέσει την προσωπικότητά μου, επιδεικνύοντας πρωτοφανή αγένεια, μηδενικό ανθρώπινο σεβασμό, εκείνος ο οποίος δεν τηρεί καν τους στοιχειώδεις κανόνες πολιτικής ευπρέπειας, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι επέλεξα εδώ και ενάμιση χρόνο να μην απαντάω στις προκλήσεις.

Ο Δήμαρχος ο οποίος δεν απαντά ΠΟΤΕ σε τηλεφώνημα του Προέδρου της μεγαλύτερης Κοινότητας και έδρας του Δήμου, και ασφαλώς δεν απαντά, χωρίς να γνωρίζει αν πρόκειται για κάτι επείγον που αφορά την Κοινότητα ή για κάποια κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Ο Δήμαρχος ο οποίος δε δέχεται να συναντήσει ΠΟΤΕ τον Πρόεδρο της μεγαλύτερης Κοινότητας και έδρας του Δήμου, αδιαφορώντας για το θέμα το οποίο εκείνος ζητά να τον συναντήσει.

Ο Δήμαρχος ο οποίος δεν έχει ενημερώσει ΠΟΤΕ και για τίποτα τον Πρόεδρο της μεγαλύτερης Κοινότητας και έδρας του Δήμου.

Ο Δήμαρχος ο οποίος έχει υποβαθμίσει από την πρώτη στιγμή τον θεσμό του Προέδρου της μεγαλύτερης Κοινότητας και έδρας του Δήμου, για λόγους προσωπικής εμπάθειας και μόνο.

Ο Δήμαρχος ο οποίος επέλεξε με αφορμή την προσωπική του εμπάθεια προς το πρόσωπό μου να ισοπεδώσει ολόκληρη την κοινωνία του Ιάσμου ανοίγοντας πόλεμο με έναν από τους πιο σημαντικούς φορείς Πολιτισμού στη Θράκη, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ιάσμου, με αντίκτυπο κυρίως στις μικρές ηλικίες, στα παιδιά μας, από τα οποία στερεί την επαφή με πολιτιστικά δρώμενα (το τμήμα ζωγραφικής ουσιαστικά διαλύθηκε) διότι έτσι απλά το θέλει ο Μουμίν.

Ο Δήμαρχος ο οποίος εκθέτει προσωπικότητες, επιστήμονες, επαγγελματίες δημόσια, αδίστακτα, δεν δίνει δεκάρα τσακιστή για ζητήματα προσωπικών δεδομένων, παρά το ότι έχει νομικές σπουδές.

Ο Δήμαρχος ο οποίος ψεύδεται λέγοντας ότι ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ιάσμου τον αντιπολιτεύεται, χρησιμοποιώντας τη λέξη “υπονόμευση” χωρίς να έχει καμία απόδειξη, παρά μόνον ό,τι ο ίδιος έχει στη φαντασία του.

Ο Δήμαρχος ο οποίος στην Προύσα απαρνήθηκε ως μάνα-πατρίδα τη χώρα στην οποία γαλουχήθηκε, έλαβε παιδεία και του έδωσε το δικαίωμα να εκπροσωπεί Έλληνες πολίτες, αλλά τώρα έχει καταστεί και τιμητής του πατριωτισμού.

Αυτός ο Δήμαρχος έχει το ΘΡΑΣΟΣ να βάζει στο στόμα του για πολλοστή φορά το όνομά μου. Φυσικά και δεν περιμένω να σεβαστεί το έργο μου δημόσια. Το γνωρίζει όμως και τον ενοχλεί, αφού εγώ υπάρχω εδώ στο χώρο μου ανέκαθεν, δεν εμφανίστηκα όταν ήθελα κάποιο θώκο. Αυτό ίσως εξηγεί την εμμονή του και την εμπάθειά του μαζί μου.

Του προτείνω να συνεχίσει να ασχολείται μ` εκείνα που αποτελούν το forte του, δηλαδή τις μεταγραφές, τα “like” στο facebook, να θαυμάζει τα ποσοστά του, να συνεχίσει τις φωτογραφίσεις και να αφήσει εμάς, χριστιανούς και μουσουλμάνους, που πονάμε τον τόπο μας, να προσπαθούμε για την πραγματική ανάπτυξη.

Δεν περιμένουμε να μας καταλάβει από την Κομοτηνή, αυτό είναι σίγουρο. Κατάφερε μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να σπείρει μίσος και διχόνοια και αυτά τώρα παλεύουμε ν` αντιστρέψουμε πριν είναι αργά. Ο Μουμίν έχει φέρει νέα “ήθη” στην πολιτική, αλλά πρωτοφανείς καταστάσεις πόλωσης στην περιοχή μας.

ΥΓ
Είχες ανακοινώσει με στόμφο, πως θα πραγματοποιούσες εγκαίνια νέου Δημαρχείου 7 Νοεμβρίου 2019… Τα έκανες;; Τελικά ποιος είναι εκτός τόπου και χρόνου; Εγώ ή εσύ ;

Μπούκας Ηλίας
Πρόεδρος Κοινότητας Ιάσμου


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εγγραφή στο newsletter