GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


[Δίαυλος επικοινωνίας έχει ανοίξει μεταξύ Εργατικού Κέντρου Ξάνθης και νομικών του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ]

Στην Ξάνθη βρέθηκαν οι δύο νομικοί του Ινστιτούτου Εργασίας, στο πλαίσιο περιοδείας τους στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ, για να ενημερώσουν σχετικά με...

Στην Ξάνθη βρέθηκαν οι δύο νομικοί του Ινστιτούτου Εργασίας, στο πλαίσιο περιοδείας τους στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ, για να ενημερώσουν σχετικά με τρέχοντα ζητήματα που αφορούν τους εργαζόμενους

Άγγελος Μπεμπεκίδης:
«Προς όφελος όλων μας αυτή η συνεργασία…»


Δίαυλος επικοινωνίας έχει ανοίξει μεταξύ Εργατικού Κέντρου Ξάνθης και νομικών του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ, στο πλαίσιο γενικότερης προσπάθειας για την καλύτερη διαχείριση εργασιακών ζητημάτων στην εποχή της πανδημίας του κορονοϊού.

Πιο αναλυτικά για το θέμα, να σημειωθεί ότι, δύο νομικοί του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ βρέθηκαν την Πέμπτη, 8 του μηνός, στην Ξάνθη και πιο συγκεκριμένα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ινστιτούτου Εργασίας του Εργατικού Κέντρου της Ξάνθης, για την πραγματοποίηση σύσκεψης με θέμα συζήτησης το νέο ασφαλιστικό αλλά και τις επιπτώσεις του Covid στους εργαζόμενους. Όπως μάλιστα, ενημερώνει, μέσα από την εφημερίδα μας, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης, κύριος Άγγελος Μπεμπεκίδης, οι συγκεκριμένοι νομικοί πραγματοποιούν περιοδεία στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, για να ενημερώσουν σχετικά με τις εξελίξεις στην αγορά εργασίας. Επόμενος σταθμός τους μετά τη Δράμα ήταν η Ξάνθη, όπου υπήρξε αρκετό ενδιαφέρον από το παρευρισκόμενο κοινό. Μετά την ενημέρωση των νομικών, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να υποβάλλουν ερωτήσεις αναφορικά με τα θέματα που τους ενδιαφέρουν.

  «Στη συνάντηση παραβρέθηκαν και κάποια πρωτοβάθμια σωματεία συναδέλφων μας. Γενικότερα, είχαμε μια καλή συζήτηση. Οι δύο νομικοί του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ μας ενημέρωσαν αναλυτικά για το νέο ασφαλιστικό, που ψήφισε η σημερινή κυβέρνηση. Παράλληλα, έκαναν εκτενή αναφορά για τη νέα τάξη πραγμάτων στην αγορά εργασίας λόγω Covid. Η αλήθεια είναι ότι μας ανησυχούν ιδιαίτερα οι νέες εξελίξεις. Κυρίως, όσον αφορά το φαινόμενο της τηλεργασίας, που παίρνει ανησυχητικές διαστάσεις, προβληματιζόμαστε ιδιαίτερα. Είναι προς όφελος όλων μας που έγινε αυτή η συζήτηση. Εξάλλου, η συνεργασία με τους νομικούς θα συνεχιστεί, στο πλαίσιο καλύτερης διαχείρισης ζητημάτων που αφορούν την αγορά εργασίας και τους εργαζόμενους. Έχουμε όλα τα στοιχεία επικοινωνίας τους στην Αθήνα, για να μπορούμε να απευθυνόμαστε ανά πάσα ώρα και στιγμή» σχολιάζει ο κ. Α. Μπεμπεκίδης.

  Ενώ, όπως επισημαίνει, όλοι οι εργαζόμενοι της περιοχής που χρειάζονται συμβουλευτική υποστήριξη νομικής φύσης μπορούν να απευθύνονται στο Εργατικό Κέντρο, το οποίο βρίσκεται σε άμεση επικοινωνία με τους δύο νομικούς του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ, για να λάβουν τη βοήθεια που χρειάζονται.
 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια