GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



[Πώς να κάνετε το πλυντήριό σας να αποκτήσει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής]

  Οι ηλεκτρικές συσκευές του σπιτιού αν και έχουν σχεδιαστεί για να αντέχουν στην πάροδο του χρόνου και να λειτουργούν σωστά ακόμη και μετά ...

 

Οι ηλεκτρικές συσκευές του σπιτιού αν και έχουν σχεδιαστεί για να αντέχουν στην πάροδο του χρόνου και να λειτουργούν σωστά ακόμη και μετά από αρκετά χρόνια, με την καθημερινή χρήση φθείρονται.

Για να βοηθήσετε το πλυντήριό σας να αντέξει, λοιπόν, περισσότερο ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές, έτσι ώστε να του εξασφαλίσετε μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Μεταξύ των χρήσεων αφήνετε το καπάκι του πλυντηρίου ανοιχτό. Το στέγνωμα με τον φυσικό αέρα θα περιορίσει την ανάπτυξη μούχλας στο εσωτερικό του κάδου.
Μία φορά το μήνα βάλτε μία πλύση με ένα καθαριστικό πλυντηρίου χωρίς ρούχα, έτσι ώστε να καθαρίσετε τα υπολείμματα που βρίσκονται στον κάδο και προκαλούν άσχημες οσμές. Επιλέξτε ένα πρόγμαμμα με αρκετά ζεστό νερό.
Βεβαιωθείτε ότι το πλυντήριό σας είναι στερεωμένο καλά σε επίπεδη επιφάνεια. Σε αντίθετη περίπτωση οι κραδασμοί μπορεί να προκαλέσουν τόσο ζημιά στο πάτωμα, όσο και να φθείρουν πρόωρα βασικά εξαρτήματα του πλυντηρίου, όπως τα αμορτισέρ του. Μην ξεχνάτε, βέβαια, και τον φοβερό θόρυβο που θα είστε ανακαγκασμένοι να ακούτε.
Τυπικά, τα πλυντήρια διαθέτουν ελαστικούς σωλήνες από μαύρο καουτσούκ, οι οποίοι με το πέρασμα των χρόνων μπορεί να φουσκώσουν και να σκιστούν, προκαλώντας πλημμύρα. Αντικαταστήστε τους ακόμη κι αν φαίνονται να μην έχουν κάποιο πρόβλημα, με πιο ανθεκτικά υλικά, όπως τα ανοξείδωτα.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια