GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


[Τραγωδία με δύο νεκρά παιδιά από τον ισχυρό σεισμό στη Σάμο]

Ο μεγάλος σεισμός των 6,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στη Σάμο προκάλεσε μία ασύλληπτη τραγωδία καθώς δύο ανήλικα παιδιά έχασαν τη ζωή τους ό...


Ο μεγάλος σεισμός των 6,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στη Σάμο προκάλεσε μία ασύλληπτη τραγωδία καθώς δύο ανήλικα παιδιά έχασαν τη ζωή τους όταν καταπλακώθηκαν από τοίχο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Πολιτική Προστασία, τα αδικοχαμένα παιδιά περνούσαν από στενό δρόμο και καταπλακώθηκαν από τοίχο που κατέρρευσε, στο Βαθύ της Σάμου.Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ τα παιδιά ήταν μαθητές λυκείου και συγκεκριμένα ένα αγόρι και ένα κορίτσι, ηλικίας 17 και 15 ετών αντίστοιχα.

Τα παιδιά, όπως μετέδωσε το κρατικό κανάλι, είναι από διαφορετικές οικογένειες με τους τους γονείς τους να τα ψάχνουν για περίπου μία ώρα και να μην έχουν δηλώσει την εξαφάνισή τους διότι δεν πήγε το μυαλό τους στο κακό.

Όλο το νησί της Σάμου θρηνεί για την τραγωδία με τα δύο παιδιά, τα οποία βρήκαν τον θάνατο με τραγικό τρόπο επιστρέφοντας από το σχολείο τους.

Την ίδια ώρα, επτά άνθρωποι έχουν τραυματιστεί και πολλά κτίρια υπέστησαν ζημιές. Από τους τραυματίες όλοι είναι εκτός κινδύνου, ενώ κάποιοι θα πρέπει να μεταφερθούν στην Αθήνα καθώς χρειάζονται ιατρική περίθαλψη την οποία δεν μπορεί να τους προσφέρει το νοσοκομείο του νησιού.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ένα C-130 θα μεταφέρει στην Αθήνα ένα 14χρονο παιδί με σοβαρά κατάγματα για να νοσηλευτεί στο Αγλαΐα Κυριακού, όπως και μία 63χρονη με κάταγμα ζυγωματικού και μερική ρήξη σπλήνας.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια