GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



[Τα θέματα που θα συζητηθούν στην δια περιφοράς συνεδρίαση του ΔΣ της ΔΕΥΑΞ]

  Μετά από πρόσκληση το ΔΣ θα συνεδριάσει δια περιφοράς για τα ποιο κάτω θέματα.

 

Μετά από πρόσκληση το ΔΣ θα συνεδριάσει δια περιφοράς για τα ποιο κάτω θέματα.

Σύναψη σύμβασης μετά από Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την παροχή υπηρεσιών Ορκωτών Ελεγκτών – Λογιστών για το διαχειριστικό έλεγχο στη Δ.Ε.Υ.Α. Δήμου Ξάνθης για χρήση έτους 2020.
 
Έγκριση 2ου Πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού και Αξιολόγησης του διαγωνισμού «Προμήθεια Η/Υ περιφερειακών & αναλώσιμων υλικών και τεχνική υποστήριξη των συστημάτων πληροφορικής έτους 2020».
 
Ανανέωση του συμβολαίου με τη μειοδότρια εταιρεία VODAFON για τα υφιστάμενα τριάντα υπηρεσιακά αυτοκίνητα και έγκριση προμήθειας και εγκατάστασης GPS σε τρία νέα υπηρεσιακά αυτοκίνητα.
 
Υπογραφή συμβολαίου με την εταιρεία VODAFON για την προμήθεια πέντε (5) νέων καρτών sim με 24μηνη διάρκεια.
 
Ανάδειξη Οργάνων Διενέργειας Διαδικασιών Σύναψης Δημόσιας Σύμβασης για τη μελέτη «ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΕΡΟΥ Δ.Ε.Υ.Α. ΞΑΝΘΗΣ».
 
Ανάδειξη Οργάνων Διενέργειας Διαδικασιών Σύναψης Δημόσιας Σύμβασης για τη μελέτη «ΣΥΝΤΑΞΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ (MASTER PLAN) Δ.Ε.Υ.Α. ΞΑΝΘΗΣ».               
 
Τροποποίηση της 135/2020 απόφασης του Δ.Σ. με τίτλο : Ορισμός Επιτροπής Διενέργειας και Αξιολόγησης για το διαγωνισμό «Προμήθεια αδρανών υλικών, θερμού ασφαλτομίγματος, σκυροδέματος, οικοδομικών υλικών και χρωμάτων μονωτικών και παρεμφερών ειδών έτους 2021».
 
Τροποποίηση της 137/2020 απόφασης του Δ.Σ. με τίτλο : Ορισμός Επιτροπής Διενέργειας και Αξιολόγησης για το διαγωνισμό παροχής υπηρεσιών «Καθαρισμός των κτιρίων της Δ.Ε.Υ.Α.Ξ. ετών 2021-2022».

Αναμόρφωση του Προϋπολογισμού έτους 2020.


Λήψη απόφασης επί αιτήματος του σπουδαστή Καφετζή Κυριάκου για την πραγματοποίηση της πρακτικής του άσκησης μέσω ΟΑΕΔ στη Δ.Ε.Υ.Α.Ξ.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια