GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


[Απώλεια Βάρους: Βρείτε το κίνητρο σήμερα]

  Το καλοκαίρι, που είναι η εποχή του χρόνου όπου φοράμε πιο αποκαλυπτικά ρούχα, έχουμε ένα κίνητρο για να χάσουμε τα περιττά – για εμάς – κ...

 

Το καλοκαίρι, που είναι η εποχή του χρόνου όπου φοράμε πιο αποκαλυπτικά ρούχα, έχουμε ένα κίνητρο για να χάσουμε τα περιττά – για εμάς – κιλά. Τι γίνεται όμως όταν χειμωνιάζει; Συνήθως αυτό το κίνητρο εξαφανίζεται.

Όλοι γνωρίζουμε το παλιό ρητό «είναι το ποτήρι μισό γεμάτο ή μισό άδειο;» με την επιλογή σας δείχνετε εάν κοιτάτε τη ζωή με αισιοδοξία ή όχι. Εάν θέλετε να διατηρήσετε το κίνητρο για να χάσετε βάρος, είναι καλύτερο να κοιτάξετε τα πράγματα ως ένα ποτήρι μισό γεμάτο δηλαδή με μια αισιόδοξη νοοτροπία.

    Άσκηση με καλλισθενική γυμναστική
Ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσετε ζωντανό το κίνητρο σας για απώλεια βάρους και να παραμείνετε σε καλό δρόμο είναι να βρείτε ένα γυμναστήριο για καλλισθενική γυμναστική στην Αθήνα. Θεωρείται μια από τις καλύτερες μορφές άσκησης, ιδανική τόσο για την σωματική σας ευεξία όσο και για την ψυχική.

    Κάντε ένα πλάνο
Εάν δυσκολεύεστε να συνεχίσετε το κίνητρο για απώλεια βάρους, τότε θα πρέπει να φτιάξετε ένα πλάνο που θα σας βοηθήσει να παραμείνετε σε καλό δρόμο. Ο σχεδιασμός των γευμάτων είναι ένα μεγάλο μέρος της πρόκλησης στην απώλεια βάρους. Δοκιμάστε τα μοναδικά super foods από το nshop.gr για να δώσετε στα γεύματά σας περισσότερο ενδιαφέρον.

Όχι μόνο ένα πρόγραμμα σας βοηθά να παραμείνετε σταθεροί στο στόχος σας, αλλά σας βοηθά επίσης να παρακολουθείτε την πρόοδο που έχετε σημειώσει. Εάν παρατηρήσετε ότι τα πήγατε καλά για μερικές εβδομάδες, θα ήταν ωραίο να δώσετε στον εαυτό σας μια μικρή ανταμοιβή και αυτό είναι επίσης ένα καλό κίνητρο για να χάσετε βάρος.

    Βάλτε την αγαπημένη σας μουσική προπόνησης για να εμπνευστείτε

Τα οφέλη για τη υγεία από τη μουσική, είναι γνωστά γι’ αυτό ένας πολύ καλός τρόπος για να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος είναι να δημιουργήσετε μια λίστα αναπαραγωγής με τραγούδια για την προπόνηση που θα σας κρατήσουν γεμάτους ενέργεια. Συμπεριλάβετε τα αγαπημένα σας τραγούδια που θα σας κρατήσουν σε κίνηση και θα σας ωθήσουν να συνεχίσετε.

    Προκαλέστε τον εαυτό σας
Εάν εξακολουθείτε να αναρωτιέστε πώς να παρακινηθείτε ώστε να χάσετε βάρος ακόμα και μετά από όλες τις παραπάνω συμβουλές, γιατί να μην το θέσετε ως πρόκληση;. Βάλτε στον εαυτό σας μικρούς στόχους που μόλις τους πετύχετε θα λάβετε ανταμοιβή ή συνεργαστείτε με έναν φίλο ή ένα μέλος της οικογένειας και ανταγωνιστείτε μαζί τους για να πετύχετε συγκεκριμένους στόχους. Ο ανταγωνισμός και η προσθήκη ανταμοιβών μπορούν να βοηθήσουν στη διατήρηση του κινήτρου απώλειας βάρους σας λίγο ψηλότερα.

Εάν δεν είστε ανταγωνιστικός άνθρωπος ή δεν πιστεύετε ότι αυτό θα ήταν το σωστό κίνητρο για εσάς, απλώς δοκιμάστε να προκαλέσετε τον εαυτό σας. Δοκιμάστε κάτι νέο, εάν δεν έχετε δοκιμάσει τη γιόγκα, εγγραφείτε σε ένα μάθημα, εάν έχετε κάνει βάρη, δοκιμάστε να κάντε λίγο Zumba, δοκιμάστε κάτι διαφορετικό.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια