GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



[Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει στην εντατική η άτυχη γυναίκα που έπαθε ανακοπή στο γήπεδο τένις στην Αλεξανδρούπολη]

  Στις 24 Σεπτεμβρίου 2020, μια γυναίκα 49χρονη την ώρα που έπαιζε τένις, έπαθε ανακοπή στα γήπεδα του Ομίλου Αντισφαίρισης Αλεξανδρούπολης.

 

Στις 24 Σεπτεμβρίου 2020, μια γυναίκα 49χρονη την ώρα που έπαιζε τένις, έπαθε ανακοπή στα γήπεδα του Ομίλου Αντισφαίρισης Αλεξανδρούπολης.

Σήμερα μετά από 18 ημέρες εξακολουθεί να βρίσκεται στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, αφού “ακόμα βρίσκεται σε κώμα και οι γιατροί δεν μπορούν να γνωρίζουν πότε θα βγει από αυτό και όταν ξυπνήσει σε τι κατάσταση θα βρίσκεται, αφού ο εγκέφαλός της έμεινε αρκετή ώρα χωρίς οξυγόνο και μπορεί να έχουν προκληθεί σοβαρές βλάβες”.

Τα παραπάνω είπε στο evros24.gr ο αδελφός της, «για να αποκαταστήσει την αλήθεια για την κατάσταση της υγείας της, αφού τοπικά μέσα ενημέρωσης έχουν δώσει την πληροφορία πως είναι καλά στην υγεία της».

Ο ίδιος έχει δεκάδες αναπάντητα ερωτηματικά για την αντιμετώπιση του συμβάντος κυρίως τα πρώτα λεπτά που συνέβη.

Μεταξύ πολλών άλλων μας είπε: «Η αδερφή μου εξακολουθεί να είναι στην εντατική σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση και μόλις πληροφορήθηκα ότι εξαιτίας των άρθρων των τοπικών μέσων όλος ο κόσμος πιστεύει πως η αδερφή μου χαίρει άκρας υγείας .
Λοιπόν για την αλήθεια … η αδερφή μου έπαιζε τένις όπου έπαθε ανακοπή . Βρήκα τον πρώτο άνθρωπο που της έκανε ΚΑΡΠΑ και μου είπε … πως δεν της έκανε τεχνητή αναπνοή ενώ ξέρει από πρώτες βοήθειες γιατί σκέφτηκε τον κορωνοϊο!!!»

Ο αδελφός της άτυχης γυναίκας μας είπε ακόμα πως και μια γιατρός που βρισκόταν στο χώρο λόγω της εγκυμοσύνης της δεν μπόρεσε να βοηθήσει.
«Έτρεξαν άνθρωποι να βοηθήσουν οι οποίοι όμως τελικά δεν ήταν διατεθειμένοι να δώσουν ολοκληρωμένη βοήθεια και μόνο ζημιά προκάλεσαν» υποστηρίζει, ενώ επιρρίπτει ευθύνες και στον προπονητή του τένις «που δεν έκανε απολύτως τίποτα».

Επίσης αναρωτιέται γιατί το ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο του περιστατικού μετά από μισή από την ώρα που κλήθηκε
«Η αδερφή μου είναι ένα θύμα της τρομοκρατίας του κορωνοϊού» τονίζει σημειώνοντας ωστόσο ότι «οι γιατροί στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης κινήθηκαν αστραπιαία και όλη η ομάδα των γιατρών είναι από πάνω της αλλά δυστυχώς χάθηκε πολύτιμος χρόνος μέχρι να την πάνε εκεί. Το τραγικό είναι ότι όσοι δεν την βοήθησαν όπως έπρεπε, ανθρώπινα, λένε για τον κορωνοϊο λες και μιλάνε για το αυτονόητο» καταλήγει.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια