GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



[Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στη συνοριογραμμή του Έβρου στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα στην Τουρκία]

  Η απόφαση έχει «κλειδώσει». Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του newsbeast.gr ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι έτοιμος να απαντή...

 

Η απόφαση έχει «κλειδώσει». Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του newsbeast.gr ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι έτοιμος να απαντήσει στην τουρκική προκλητικότητα με μια κίνηση που θα στείλει ξεκάθαρο μήνυμα στην Άγκυρα.

Εντός των επομένων ημερών, τέλη αυτής της εβδομάδας ή το πολύ την επόμενη (καθώς την Πέμπτη και την Παρασκευή έχει προγραμματιστεί η νέα Σύνοδος Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης) ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και ειδικότερα την Αλεξανδρούπολη και τη Σαμοθράκη.

Παράλληλα όμως θα δώσει το παρών και στη συνοριογραμμή του Έβρου, όχι σε κάποιο τυχαίο τμήμα της αλλά εκεί ακριβώς που τον περασμένο Φεβρουάριο και Μάρτιο η χώρα μας δέχθηκε συντονισμένη επίθεση από μετανάστες, τους οποίους η γείτονα παρακινούσε να περάσουν στην αντίπερα όχθη.

Ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να επιθεωρήσει τα έργα ενίσχυσης του φράχτη που γίνονται εκεί, να συνομιλήσει με τους ένστολους που φυλάνε νυχθημερόν το μοναδικό χερσαίο σύνορο της Ελλάδας με την Τουρκία και τονίσει στον τοπικό πληθυσμό ότι η κυβέρνηση βρίσκονται δίπλα τους αυτές τις δύσκολες ώρες.

Ήδη από το πρωθυπουργικό γραφείο καταρτίζεται το σχετικό πρόγραμμα των συναντήσεων και των τοποθεσιών που θα επισκεφθεί ο κ. Μητσοτάκης που θεωρείται κάτι περισσότερο από βέβαιο ότι κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του θα απευθυνθεί προς την Τουρκία ξεκαθαρίζοντας ότι κύριο μέλημα της Ελλάδας είναι η ειρήνη μεταξύ των δύο πλευρών αλλά εάν τυχόν προκληθεί θα υπερασπιστεί τα σύνορά της με κάθε κόστος.


 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια