GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



[Η Εβροφάρμα δώρισε υπολογιστές στη Συνοριοφυλακή του Έβρου]

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Ν. Έβρου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τη Διοίκηση της εταιρείας του νομού μα...

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Ν. Έβρου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τη Διοίκηση της εταιρείας του νομού μας ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ Α.Ε. για την άμεση και γενναιόδωρη ανταπόκριση στο αίτημά μας, για την δωρεά σύγχρονων Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, ενισχύοντας έτσι την τεχνολογική υποδομή και αναβαθμίζοντας την οργάνωση και λειτουργία των Υπηρεσιών Συνοριακής Φύλαξης.Η προσφορά της Εβρίτικης Εταιρίας, οι άνθρωποι της οποίας ανταποκρίθηκαν με χαρά και ικανοποίησαν το αίτημα μας, αποτελεί ξεχωριστή πράξη αλληλεγγύης και αναγνώρισης του αγώνα που δίνουμε καθημερινά στην πρώτη γραμμή για την φύλαξη των συνόρων της πατρίδας μας.

Θεωρούμε ότι αυτές οι πράξεις πρέπει να επισημαίνονται και να αναδεικνύονται, καθώς αποδεικνύουν έμπρακτα την στήριξη και το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης. Είναι η ενθάρρυνση για την προσπάθεια μας μέσω της συνεισφοράς σε εποχές οικονομικά δύσκολες. Τέτοιες πρωτοβουλίες επιβεβαιώνουν ότι το αίσθημα ευθύνης των ιδιωτών και των επιχειρήσεων παραμένει στο ακέραιο».



 

Δεν υπάρχουν σχόλια