GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


[Κορωνοϊός: Νέα μέτρα αποφασίζει ο πρωθυπουργός, πιθανό το διάγγελμα]

Συναγερμός έχει σημάνει σε κυβέρνηση και επιτροπή ειδικών μετά τη χθεσινή έκρηξη των κρουσμάτων του κορωνοϊού. Την Τετάρτη ο ΕΟΔΥ ανακοίνω...

Συναγερμός έχει σημάνει σε κυβέρνηση και επιτροπή ειδικών μετά τη χθεσινή έκρηξη των κρουσμάτων του κορωνοϊού. Την Τετάρτη ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 865 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 82 συνδέονται με γνωστές συρροές και 44 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Πρωταθλήτρια στις μολύνσεις αναδείχθηκε η Αττική με 331 κρούσματα, ενώ 181 κατεγράφησαν στη Θεσσαλονίκη.

Σήμερα το πρωί θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη προκειμένου να αξιολογηθούν τα επιδημιολογικά δεδομένα, να αποτιμηθεί η κατάσταση και να αποφασιστεί η λήψη νέων μέτρων για την αποτροπή της περαιτέρω εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Κυβερνητικές πηγές ανέφεραν στο CNN Greece πως, μετά την πρωινή σύσκεψη, θα αποφασιστεί, εάν ο πρωθυπουργός θα απευθύνει διάγγελμα στον ελληνικό λαό, στο οποίο θα περιγράφονται νέες παρεμβάσεις και θα τονίζεται πιστής τήρησης των μέτρων.


 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια